Prodej rodinného domu, Velké Pavlovice, Herbenova, 190 m2

Herbenova, Velké Pavlovice

Prémioví partneři v Velkých Pavlovicích

Informace k domu

Rodinný dům se Velké Pavlovice

Nabízíme k prodeji přízemní řadový rodinný dům na ulici Herbenova ve velkých Pavlovicích. Stavba kolaudovaná v roce 1960 prošla před deseti lety výraznou rekonstrukcí. Byly provedené nové podlahy včetně podkladového betonu, sádrokartonové podhledy, nové rozvody elektřiny i vody, nové omítky, došlo k výměně všech dveří a oken za současná plastová s izolačním trojsklem), interiér byl kompletně zařízen na míru vyrobeným vestavěným nábytkem. Vytápění zajišťuje elektrické podlahové vytápění, ohřev vody el. bojler. Dům má dispozici 3+1. V jeho obytné části najdeme vstupní chodbu, dvě samostatné ložnice a obývací pokoj průchozí do prostorné jídelny s kuchyní. Ta je řešena opravdu vkusně a velkoryse, stejně jako veškerý další nábytek je vyrobena přímo na míru a vybavena zabudovanými spotřebiči. Z kuchyně projdeme do chodby umožňující vstup do uzavřeného dvora, dále do koupelny s vanou i sprchovým koutem a na oddělené wc. V celém interiéru byly použity velice kvalitní materiály (stěrky, kamenné obklady stěn, nábytek na míru, dveře od firmy Zlomek).
Celý dům je podsklepený a nabízí tak velké množství ukládacích prostor. Půda se nabízí k vytvoření dalších podkrovních pokojů. Vazba je dostatečně vysoká a její skladba nevyžaduje pro stavbu podkroví žádné úpravy.
Bezesporu velkorysé jsou venkovní prostory. Průjezdem se sekčními garážovými vraty s přehledem projede vyšší dodávka a spolu se zastřešenou částí dvora zde pod střechou zaparkujete tři velká auta. I přesto Vám zde ještě zůstane dostatek prostoru k posezení. Dvůr je ze zadní části uzavřen hospodářskými staveními. V těch jsou rozvody elektřiny, vody i kanalizace. Mimo tři prostorné místnosti nechybí ani menší kvelbený sklep vhodný k uskladnění vína. Za hospodářskými stavbami je užitková zahrada. Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy činí 923 m², užitná plocha domu potom cca 181 m².
Dům je nabízen včetně veškerého nábytku, který byl vyhotovený na míru a v případě zájmu také včetně dalšího vybavení. Stačí tedy přijít a ihned bydlet. Energetický průkaz v tuto chvíli ještě není vyhotoven, pro splnění zákonné povinnosti tedy uvádíme třídu G.
První prohlídkový den proběhne 22.8.2024. Pokud máte zájem o další informace či o prohlídku, kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
9 100 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Herbenova, Velké Pavlovice
ID
12
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
923 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Richard Homola

Richard Homola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Pavlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu