Prodej bytu 4+kk, Karlovy Vary, Zeyerova, 143 m2

Zeyerova, Karlovy Vary

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Vážení zájemci,
Představujeme vám exkluzivní nabídku prodeje velice prostorného a světlého bytu typu 4+kk umístěného ve 2. patře historické budovy na ulici Zeyerova.
Byt disponuje celkem čtyřmi obytnými místnostmi, dvěma koupelnami a dvěma balkony. Na východní stráně bytu jsou umístěné prostorná pracovna a obývací pokoj s kuchyni na který se napojuje menší ložnice. Všechny místnosti mají vystup na velký balkon vycházející do ulice. Pokud byste se vydali do západní časti bytu, tak je Vám k dispozici velká ložnice s výstupem na menší balkon s orientaci do vnitrobloku. Jedna koupelna disponuje klasickou vanou a druhá prostorný sprchový kout, však obě mají WC. Do jedné z koupelen se dostanete přímo ze předsíně, vstup do druhé je umožněn z západní ložnice.
Byt je v perfektním stavu po rekonstrukci, která svým klasickým designem přidává bytu atmosféru pohodli a harmonie. Veškerý nábytek a spotřebiče představený na prezentaci jsou součásti prodeje. Vytápění bytu řešeno pomoci podlahového topení a ohřev vody zajišťuje moderní plynový kotel.
Pokud se bavíme o centru Karlových Varu, tak ulice Zeyerova je jejích srdcem. V okolí je k dispozici veškera občanská a kulturní výbava. Během 1 minuty chůze dostanete se odsud na hlavní zastávku MHD, okus máte možnost se dostat autobusem do všech koutu města. Parkovaní osobního vozů je možné pro residenti na parkovací kartu, kterou vydává magistrát města.
Raději jednou vidět, než tisíckrát slyšet. Zavolejte nám a naplánujeme si prohlídku v tom nejlepším termínu.

Parametry bytu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 8. 2024
Adresa
Zeyerova, Karlovy Vary
ID
294-NP01278
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
260 m2
Podlahová plocha
143 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Irina Korsakova

Irina Korsakova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu