Prodej pozemku pro bydlení, Mělník, Nad Drahou, 1683 m2 (ID: 3643363)

Nad Drahou, Mělník

7 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 313 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mělníku

Informace k pozemku

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov? Nabízíme vám exkluzivní stavební parcelu o výměře 1683m2, v malebné lokalitě Mělník Mlazice, která splňuje všechny předpoklady pro komfortní bydlení.

Výhody lokality Mělník Mlazice:
Mělník Mlazice je atraktivní a dynamicky se rozvíjející oblast v srdci Středočeského kraje. Tato lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost a přístup k přírodním krásám, což z ní činí ideální místo pro rodinný život.

Občanská vybavenost a dostupnost:
Školy a školky: V okolí se nachází několik mateřských a základních škol.
Obchody a služby: Lokalita je vybavena širokou škálou obchodů, restaurací a dalších služeb, které uspokojí všechny vaše denní potřeby.
Dopravní spojení: Výborné dopravní spojení do Prahy a dalších okolních měst díky blízkosti dálnice D8 a pravidelným autobusovým a vlakovým spojům.

Stavební možnosti:
Tato parcela je určena pro všeobecně obytné území (VO), což znamená, že je ideální pro výstavbu rodinných domů, bytových domů, rekreačních chalup či veřejných hřišť. Podmínky výstavby zahrnují:
Maximální počet nadzemních podlaží: 2 + podkroví
Možnost využití podzemí: sklepy
Sklon střechy: mezi 35° a 45°
Zastavitelnost: až 30% plochy pozemku
Podmínky pro drobné stavby: Maximálně 1 garáž pro 1 až 3 auta na jeden pozemek

Tento pozemek právě probíhá rozdělením na 2 menší, kde je možné postavit 2 domy nebo 2 dvojdomy.
Elektricka energie je na pozemku, voda je zajišťována studnou, případně je možné doplnit pro druhý dům a odpadní vody je možné řešit čistírnou odpadních vod.

Kontakt a další informace:
Pro více informací o této nabídce a možnosti osobní prohlídky nás prosím kontaktujte. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné detaily a pomoci vám najít ideální řešení pro váš nový domov v krásné lokalitě Mělník Mlazice.
Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti k získání stavební parcely v jedné z nejžádanějších lokalit Středočeského kraje!

Parametry pozemku

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Nad Drahou, Mělník
ID
ER-76
Plocha nemovitosti
1683 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Linka Zákaznická

Linka Zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mělníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu