Pronájem kanceláře, Napajedla, Kvítkovická, 128 m2

Kvítkovická, Napajedla

5 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Napajedlech

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem kancelářských prostor v areálu Agropodniku, v průmyslové a obchodní zóně mezi Otrokovicemi a Napajedly. Jedná se o tři kanceláře velikosti 19 m2, které si můžete pronajmout vcelku i samostatně. Můžou zůstat odděleny, nebo průchozí.

Nachází se v 1. NP ke které je vstup a vjezd přes vrátnici. Kanceláře jsou čerstvě vymalované, je položen nový koberec a v každé je vlastní klimatizace. Je zde možnost částečného vybavení nábytkem.

Atraktivní lokalita pro Vaše podnikání s výborným přístupem pro osobní i nákladní auta, výbornou dostupností a nájezdem na dálnici ve vzdálenosti pouhých 600 m. Výhodou pro případné zaměstnance je rovněž zastávka autobusů pouze 100 m od objektu a jídelna pouze 150 m. Dalším významným aspektem je výhodnější dodávka elektřiny, jelikož majitel objektu provozuje vlastní FVE.

Nájemné činí 5.000,- Kč / měs., které již obsahuje rovněž vytápění, úklid spol. prostor a ostatní společné služby, jako je vrátnice, ostraha.. Elektřinu nájemce platí na základě odpočtového elektroměru, neúčtuje se distribuce. Nájemce hradí vratnou jistotu a provizi RK.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a případně sjednání prohlídky.
Radek Motyka & Explicit reality

Parametry nemovitosti

Cena
5 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kvítkovická, Napajedla
ID
01914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
19 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Podlahová plocha
128 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Motyka

Radek Motyka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Napajedlech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu