Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, Střelniční, 200 m2 (ID: 3644231)

Střelniční, Frýdek-Místek - Frýdek

8 860 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 224 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme příležitost získat dvougenerační rodinný dům v širším centru městské části Frýdek - atraktivní lokalitě ulice Střelniční. V domě se nachází dvě samostatné bytové jednotky, kdy každý byt má vstup ze společné prosklené verandy. Střecha domu je pokryta hliníkovým plechem s dlouhou životností. Dům je napojen na septik s trativodem, veřejnou plynovou a vodovodní síť. Fasádu domu tvoří břizolitová omítka bez tepelné izolace, v přízemí byla vyměněna dřevěná okna za plastová. K domu náleží dvougaráž, kryté garážové stání pro jeden automobil, kůlna v zadní zahradě a altán s krbem. Stavba je částečně podsklepena. Topení a TUV je zajišťováno plynovými kotli pro každou bytovou jednotku zvlášť. Obě jednotky jsou napojeny na anténu a osazeny datovými rozvody. Udržovaná zahrada je hlavní stavbou rozdělena na dvě části – přední přístupovou a zadní pro volnočasové využití.

Horní bytová jednotka 3+1 o obytné ploše 102 m2 prošla v devadesátých letech rekonstrukcí, při které byly nově provedeny omítky, rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody v plastu a zateplení střešního pláště budovy. Kuchyň bytu je vybavena kuchyňskou linkou z masivního dubu a rohovým jídelním setem. Na podlahách je položena krytina z masivního dubu. Tento byt byl do nedávna užíván.

Dolní bytová jednotka 4+1 s obytnou plochou 98 m2 zůstala v původním udržovaném stavu a je určena k rekonstrukci.

Pro zájemce bylo provedeno nacenění úprav domu spočívající ve výměně zbylých dřevěných oken domu, zateplení obvodového pláště a nátěru stávající hliníkové střešní krytiny ve výši 586.000,- Kč. Na tuto část rekonstrukce lze aktuálně čerpat dotaci z programu Nová zelená úsporám.

Nabízený rodinný dům je možno v horním podlaží ihned užívat. Bytová jednotka v přízemí je určena k rekonstrukci a zde se nabízí adaptace prostor k podnikání anebo opět k bydlení. V případě adaptace obou jednotek lze vybourat každou příčku v půdorysech vyznačenou tenkou čarou.

Jedná se o vzácnou příležitost získat nemovitost v klidné části v blízkosti centra města s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Prostřednictvím našich partnerů zajistíme výhodné financování s úročením již od 2,19% p.a.

Parametry domu

Cena
8 860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Střelniční, Frýdek-Místek - Frýdek
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
1244 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Kristýna Priesolová

Kristýna Priesolová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu