Prodej zemědělské usedlosti, Želetava, 500 m2 (ID: 3644656)

Želetava

10 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 802 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Želetavě

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásnou nemovitost v obci Želetava, a to bývalý mlýn s vlastním rybníkem o výměře 1,96 ha, rozsáhlými pozemky, zahradami a lesem. Tento nádherný objekt se nachází asi 20 km od historického města Telč na Vysočině. Celková výměra pozemků, zahrad, lesa a rybníku je 66 664 m2.
Bývalý mlýn prošel rekonstrukcí, v přízemí se nachází kuchyň, jídelna, sklípek, toaleta, kotelna. V 1. poschodí jsou 4 pokoje s kachlovými kamny, koupelna, WC. Ve 2. poschodí je střešní podkroví.
V objektu se nachází další kotelna na dřevo. Na pozemcích stojí dále stodola, hospodářské stavení, studna s čističkou na vodu, odpadní jímka. V domě jsou dělané veškeré elektrické, vodovodní a odpadní rozvody, ve všech místnostech je rozvedeno topení, v některých i podlahové. Nemovitost je vhodná pro vlastní bydlení, jako chalupa k aktivnímu odpočinku, ale i jako nemovitost ke krátkodobým pronájmům. Prodává se včetně vybavení.

Parametry domu

Cena
10 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Želetava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
66664 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AMGUEMA

Moskevská 947/12, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Renata Paulová

Renata Paulová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Želetavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu