Pronájem kanceláře, Brno - Přízřenice, Vídeňská, 81 m2

Vídeňská, Brno, Přízřenice

183 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+DPH + poplatky za služby+ depozit + provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu dvě klimatizované kanceláře v moderní dvoupodlažní budově na ulici Vídeňská v Brně - Přízřenice. K dispozici jsou kanceláře o velikosti 30 m2 a 41 m2. Obě kanceláře poskytují komfortní pracovní prostředí a vynikající dostupnost do centra města i k hlavním dopravním uzlům.

Budova je vybavena recepcí s nepřetržitým provozem (7/24), společnou kuchyňkou a sociálním zařízením na každém patře. Bezpečnost areálu zajišťuje moderní zabezpečovací systém a vstup do objektu je umožněn na čipové karty. Pro pohodlí nájemců jsou k dispozici parkovací plochy uvnitř areálu, přičemž podmínky parkování lze dohodnout individuálně. Cena za pronájem parkovacího stání činí 1 000 Kč/měsíc + DPH. K dispozici je také společná zasedací místnost s kapacitou až 30 míst, ideální pro firemní schůzky a prezentace.

Výhodou této lokalizace je výborná dostupnost - tramvajová zastávka Modřice Cihelna je vzdálena pouze 2 minuty chůze, a cesta do centra Brna trvá pouhých 12 minut. V blízkosti se nachází obchodní centrum Futurum, což ocení jak zaměstnanci, tak obchodní partneři.

Kanceláře jsou ihned k dispozici. Nájemci mohou využít službu pravidelného úklidu prostřednictvím naší úklidové firmy. V případě zájmu nabízíme také možnost video-prohlídky nemovitosti v reálném čase, bez nutnosti osobního kontaktu.

Pro podrobné informace o dispozičních řešeních, cenách a možnostech pronájmu nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo osobně v naší realitní kanceláři. Vzhledem k legislativním požadavkům je nemovitost dočasně zařazena do energetické třídy "G", což však neodráží její skutečnou energetickou náročnost.

Neváhejte a zajistěte si moderní kanceláře na skvělém místě s vynikající dostupností ještě dnes!

Parametry nemovitosti

Cena
183 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+DPH + poplatky za služby+ depozit + provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno, Přízřenice
ID
04263
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
81 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BRAVIS REALITY

BRAVIS REALITY

Vídeňská 1021/6, Brno, Štýřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Asistent

Martin Asistent

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu