Prodej bytu 3+kk, Plzeň - Jižní Předměstí, Klatovská třída, 83 m2

Klatovská třída, Plzeň, Jižní Předměstí

11 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 184 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme exkluzivní bytovou jednotku o dispozici 3+kk, situovanou na prestižní adrese Zlatá Belánka v širším centru města Plzně.

Celková plocha je 83m2,balkon 4m2 a sklepní kojí o velikosti 3,5m2.
Byt se vyznačuje vysokým standardem kvalitní rekonstrukce, kdy v každém detailu bylo myšleno na komfort a estetiku. Nabízí prostornou předsíň s možností umístění vestavěných skříní, moderní koupelnu s vanou a prosklenou sprchou, kde je dostatek místa na pračku se sušičkou. Samostatné WC, dětský pokoj, ložnice s přístupem na balkón a prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní jsou dalšími přednostmi tohoto bytu.

Kuchyň je vyráběna na míru renomovanou společností Hanák a obsahuje vestavěnou myčku, troubu a mikrovlnku. Všechny obytné místnosti jsou klimatizovány (system Daikin) a mohou se pro vás stát opravdovým útočištěm po náročném dni. Eleganci bytu dodává obložení koupelny imitací bílého mramoru, k tomu špičková sprchová baterie Senesi s inovativním zdravotním programem.

Ostatní prostory bytu jsou vybavené parketami z bílého dubu a předsíň krášlí černý mramor. Luxurious křišťálové a mosazné lustry ruční výroby dotvářejí atmosféru epitomu luxusu. Z oken obývacího pokoje se vám naskytne okouzlující výhled na pulsující centrum města, zatímco protihluková hliníková okna zaručují klid a pohodu i v rušném městském prostoru.

Jen pár kroků od veškeré občanské vybavenosti a s vynikající dostupností na Náměstí Republiky, které je vzdáleno pouhých 5 minut chůze.

Klatovská třída, jedna z nejfrekventovanějších ulic města, se pyšní nejen bohatým kulturním a společenským životem, ale i elegantními budovami, kde se nachází i náš unikátní projekt Zlatá Belánka, jenž se stal dominantním prvkem v historickém jádru secesních činžovních domů a veřejnoprávních budov.

O ceně budeme jednat přímo na nemovitosti.Věřte tomu, nebo ne vaše vysněná nemovitost je blíže než si myslíte!

Mohl bych psát dlouhé řádky o této výjimečné nemovitosti, možná bych napsal i knihu, ale pojďte se seznámit s kvalitou tohoto bytu, kde byl opravdu brán důraz na kvalitu. Doplním to zde jen jedním citátem: oči to vidí, srdce to cítí, ale vyfotit se to nedá to musíte vidět.

Žhavte telefony a já Vás provedu tímto skvostným bytem.

S financováním Vám taktéž rád pomohu v rámci našich finančních služeb ve které vložilo důvěru více než 750 tisíc klientů.

Budu se těšit na prohlídkách!

Parametry bytu

Cena
11 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Klatovská třída, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
63536
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Patro
3.
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu