Prodej bytu 2+1, Lanškroun - Dolní Třešňovec, 60 m2

Dolní Třešňovec

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lanškrouně

Informace k bytu

V klidné části Dolního Třešňovce, 1,5 kilometrů od centra Lanškrouna a pár kilometrů pod Mariánskou horou je na prodej družstevní byt 2+1 před rekonstrukcí o velikosti 60 m2. Bytový dům s celkem šesti byty má k dispozici prostor pro parkování a společnou oplocenou zahradu pro relax, hry dětí či pěstování vlastních produktů. V blízkém sousedství je základní škola vyhlášená svým alternativním přístupem a školka. Do obchodu i do otevřené přírody je to jen pár minut. Až si byt upravíte podle svých představ, bude se vám tu hezky žít.

Byt je v původním stavu z doby výstavby v roce 1972 a potřebuje rekonstrukci. Nachází se ve druhém podlaží a jeho šikovně řešené dispozice bychom v současnosti mohli označit jako 3 + kk. Jeden ze tří pokojů disponuje odstíněnou částí pro kuchyň, která má i své okno, což je příležitost využít jej jako obývací pokoj s kuchyňským koutem, a to bez jakéhokoliv bourání. Za kuchyní je ještě dveřmi oddělená spižírna. V bytě je možné napojit se na funkční komín, a tedy doplnit vytápění třeba o krbová kamna přímo v obýváku. Jádro s koupelnou a odděleným wc je zděné. Šedesátilitrový bojler pro ohřev vody je nový a je v koupelně. Okna jsou plastová.

K bytu patří dva sklepy o celkové rozloze 13 m2. Větší z nich (10 m2) slouží k uskladnění dřeva (dříve uhlí) a nachází se vedle kotle na pevná paliva, kterým je ohřívaná voda do radiátorů v bytě. Bude potřeba jej nahradit jiným zdrojem vytápění. K dispozici jsou společné sklepní prostory.

Dům je v dobrém technickém stavu. Vyjma vyměněných oken není zateplený. V posledním roce byla sedlová střecha objektu opatřena novou krytinou. Majitelům bytů a družstevních podílů se tak uvolnily finanční možnosti pustit se do úprav sklepních prostor.

V současnosti je většina ze 6 bytů v osobním vlastnictví. I v případě nabízeného bytu je anuita splacena a je zažádáno o převod do osobního vlastnictví. Předpokládáme, že v době prodeje už bude ve vlastnictví majitelky.

Využijte možnosti bydlet ve městě, a přitom na vesnici. Cena bytu je k jednání. Ráda vám byt ukážu a těším se na vás.

Parametry bytu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Dolní Třešňovec
ID
22977
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
60 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mgr. Zdenka Hanyšová Celá

Mgr. Zdenka Hanyšová Celá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu