Prodej rodinného domu, Brno, Tovačovského, 220 m2 (ID: 3646563)

Tovačovského, Brno

17 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 017 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Dům ideální jako investiční příležitost. Vhodný ale také jako vícegenerační bydlení. Hledáte-li zajímavou nemovitost, ať už z kteréhokoliv důvodu, věříme, že jste ji právě našli.

Dům nabízí v aktuálním stavu 4 byty, které lze ihned pronajmout (2x dispozice 3+1 ve 2. a 3. NP a 1x garsonka v 1. NP).

K pronájmu může být také garáž, která se v domě v současnosti nachází.

Před 15 lety získal dům nové opláštění včetně zateplení fasády, nová okna, vstupní dveře a izolaci střechy. Ve stejné době byl dobudován byt 1+kk v 1. NP. Počítá se také s dobudováním dalších bytů. Díky tomu je dnes dům v dobré kondici a finanční náročnost stavby je oproti konkurenci znatelně nižší. Na dům je již vydáno platné stavební povolení, které obnáší půdní vestavbu s možností vybudování 1 bytu 3+kk nebo 2 bytů 2+kk. V 1. NP je možné přebudovat také garáž a technickou místnost na další jednotku 1+kk.
Budoucí stav domu by tedy zahrnoval:
1. NP – 2x byt 1+kk
2. NP – 1x byt 3+kk
3. NP – 1x byt 3+kk
4. NP (půda) – 2x byt 2+kk nebo 1x byt 3+kk.

Dům je vhodný na investici také díky lokalitě. Ulice Tovačovského, kde dům leží, se nachází v Brně–Židenicích. Tato městská část má rostoucí tendenci – do budoucna se očekává ještě větší atraktivita díky dobudování Nové Zbrojovky. I dnes je však žádaná pro klid, dobré parkování, těsnou blízkost centra města a dobré napojení na dálnici D1. Dobře dostupná je také vlaková zastávka. Pokud vás neláká investice do nemovitosti, dům si můžete pořídit i pro vlastní vícegenerační bydlení, případně v kombinaci s pronájmem vybraných jednotek.

Chcete-li získat více informací a pobavit se o všech možnostech, které dům nabízí, obraťte se na našeho makléře. Rád se vám bude věnovat.

Parametry domu

Cena
17 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Tovačovského, Brno
ID
1518
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
363 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jan Šmerek

Jan Šmerek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu