Prodej chaty, Borušov, 99 m2 (ID: 3647292)

Borušov

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Borušově

Informace k domu

Už jsme Vám představili malou a velkou chatu v rekreačním středisku ve Svojanově Borušově. A Teď pro Vás máme třešničku na dortu. Tato chata doposud sloužila jako zázemí rekreačního střediska Motýlek a nyní Vám ji nabízíme k Vaší realizaci.

Tato rekreační chata v obci Svojanov Borušov u Moravské Třebové určitě zaujme pokud hledáte "něco" pro komerční využití a nebo pro velkou rodinu. S půdorysem 9x11 metrů se opravdu dají dělat divy!

Tato chata nabízí vše, co si můžete přát pro pohodlné bydlení, soukromou i firemní rekreaci. Umíme si tu představit ubytování pro menší tábory nebo zájmové kroužky, kluby či pořádání oslav, rozluček se svobodou a dalších významných životních oslav.
Přízemí je koncipováno s ohledem na praktické využití prostoru. Najdete zde prostornou jídelnu, kuchyňku, sklad a 3x WC.
Horní patro slouží jako společenská místnost s kuchyní se samostatným pokojem a skladem a koupelnou, ale s trochou úpravy zde lze vytvořit až čtyři obytné místnosti se dvěma koupelnami.

Pro vaši tepelnou pohodu je chata vybavena elektrickým přímotopy a útulným krbem, který díky průduchům vytápí i horní patro. Ohřev vody zajišťuje bojler.

Součástí nemovitosti je také rozlehlý pozemek o velikosti 600 m² -1200 m2, kde se nachází praktické parkoviště a zahrada, ideální pro relaxaci či různé venkovní aktivity.

Co nabízí okolí?
Tato lokalita je skutečně výjimečná. Okolní krajina je jako stvořená pro aktivní trávení volného času – ať už máte rádi turistiku, cykloturistiku, běh, nebo jen dlouhé procházky v přírodě. Rybáři zde najdou klidná místa u místních rybníků a potoků, zatímco houbaři ocení bohatství okolních lesů.

Možnosti komerčního využití:
Tato chata je nejen optimálním místem pro rodinnou rekreaci, ale díky své velikosti a uspořádání nabízí i široké možnosti komerčního využití. Ať už uvažujete o tábornickém spolku, firemní chatě nebo jiném podnikání, tato nemovitost je připravena splnit vaše očekávání.

Pokud hledáte prostor pro aktivní i pasivní odpočinek, nebo chcete rozšířit své podnikatelské aktivity, tato chata je tou správnou volbou. Neváhejte a objevte její potenciál na vlastní oči.

Parametry domu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Borušov
ID
N00153
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Jana Králíčková

Jana Králíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Borušově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu