Prodej obchodního prostoru, Františkovy Lázně, Nádražní, 36 m2

Nádražní, Františkovy Lázně

1 900 000 Kč HYPOTÉKA od 9 055 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Františkových Lázních

Informace k nemovitosti

Prodej nebytový prostor v novostavbě, Fantiškovy Lázně

Nabízíme k prodeji pěkné nebytové prostory v centru obce Františkovy Lázně, nacházející se na adrese Ulice Nádražní č. p. 553. Tato novostavba nabízí vše nové a moderní, přičemž je vhodná pro různé účely, včetně ordinací, kaváren, kanceláří či drobných prodejen s rozlohou plochy 27 - 64 m² . Objekt je s celkovými 5 podlažími, tato nemovitost skýtá obrovský potenciál pro investory hledající atraktivní a výnosnou investici.
Díky své výhodné poloze v centru obce a kompletní občanské vybavenosti v okolí, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a dalších obchodů a služeb, je tato nemovitost ideálním místem pro podnikání. Bezbariérový přístup zajišťuje komfortní prostředí pro zákazníky i zaměstnance.
Díky možnosti koupě je tato investice ještě atraktivnější pro ty, kteří hledají stabilní a dlouhodobý výnos.
S dostupností dopravy vlakem, dálnicí, silnicí, MHD a autobusem, stejně jako s kompletními sítěmi kabelových rozvodů, je tato nemovitost snadno dosažitelná pro zákazníky a zaměstnance.
Nabízíme tedy výhodnou investiční příležitost s ohromným potenciálem návratnosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
1 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Františkovy Lázně
ID
0535
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
2206 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

REALITY VOLNĚ

REALITY VOLNĚ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Františkových Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu