Prodej ubytování, Jindřichův Hradec - Horní Žďár, 460 m2

Jindřichův Hradec, Horní Žďár

8 300 000 Kč HYPOTÉKA od 39 555 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Jindřichově Hradci

Informace k nemovitosti

Prodej pensionu s restaurací, Ostrov

Nabízíme k prodeji investiční příležitost v podobě zavedeného penzionu s restaurací v atraktivní lokalitě Horního Žďáru u Ostrova, v okrese Karlovy Vary. Tento patrový cihlový objekt o třech podlažích disponuje celkovou užitnou plochou 460m² a zastavěnou plochou 180m² na rovinaté parcele o rozloze 700m². S velmi dobrým stavem a vybavením nemovitosti, včetně kanalizace, zdroje vody pro celý objekt, dálkového vodovodu, plynovodu, 230 V elektřiny a lokálního plynového vytápění, představuje tato nemovitost skvělou investici s vysokým potenciálem návratnosti.
Penzion nabízí v přízemí prostornou restauraci (70m²) s kuchyní a skladem, dva byty 2+1 a v 1. patře pět pokojů s koupelnou a chodbou. V podkroví je umístěn velký byt 3+1. Součástí nemovitosti je pečlivě udržovaný dvůr s altánem a venkovní stavbou, garáží (26m²) a pozemkem s povolením pro výstavbu dvou garáží (55m²).
Poloha nemovitosti je strategicky výhodná, s vynikající dostupností veškeré infrastruktury – vlakového spojení, dálnice, silnic, MHD i autobusové dopravy. Telekomunikační sítě zajišťují telefonní a internetové připojení pro pohodlnou komunikaci. V neposlední řadě, vzdálenost 3km od lanovky v Jáchymově, která propojuje SKI Areál Klínovec, poskytuje možnosti rekreačního využití v zimě i v létě – lyžování či cykloturistiku.
Tato nemovitost představuje ideální investiční příležitost s mnoha možnostmi pronájmu a výborným potenciálem pro další rozvoj. Nechte se okouzlit tímto unikátním penzionem a investujte do budoucnosti s jistotou vysokého zhodnocení. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
8 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Jindřichův Hradec, Horní Žďár
ID
0532
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
460 m2
Vybaveno
Ano
Plocha budovy
94 m2
Plocha nemovitosti
700 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

REALITY VOLNĚ

REALITY VOLNĚ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Jindřichově Hradci?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu