Prodej bytu 1+kk, Ružomberok, Slovensko, Hrabovská dolina, 32 m2

Hrabovská dolina, Ružomberok

89 990 € /za nemovitost

(Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.)

Prémioví partneři

Informace k bytu

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi exkluzivní a kompletně vybavený investiční apartmán o dispozici 1+kk, který je situován v 1. podlaží apartmánového komplexu FATRAPARK I, který je součástí Národního parku Velká Fatra. Objekt jehož kolaudace proběhla v roce 2007 je situován v krásném přírodním prostředí rekreační oblasti Hrabovská dolina.

Citlivě provedené dokončení komplexu i apartmánu samotného dalo vytvořit toto úžasné místo pro osobní rekreaci nebo populární krátkodobé vytěžování, které pro vás dokážeme zajistit prostřednictvím specializované firmy zaměřující se pouze na správu komplexu FATRAPARK I.

Koupí této nemovitosti primárně investujete sami do sebe. Získáte unikátní nemovitost v perfektní lokalitě a uložíte tak bezpečně své finanční prostředky.
 
VYBAVENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ:

Apartmán je dispozičně řešen jako 1+kk s podlahovou plochou 30 m2. K apartmánu náleží vyhrazené podzemní parkovací místo, které se nachází pouhých pár metrů od hlavního vstupu do objektu i výtahu a je zabezpečeno parkovací zábranou.

Pokud toužíte vlastnit nemovitost, která bude investičně zajímavá, moderní, obklopená přírodou a kde vám bude stačit přijít jen s taškou oblečení, jste tady správně. Kompletní vybavení je součástí prodeje a zakomponováno tak, aby bylo jednotné v celém apartmánu.

Pro všechny majitele, kteří využívají služeb správcovské firmy je k dispozici společné zázemí, které tvoří recepce, menší wellness, venkovní posezení, bar, využití bufetu se snídaněmi a sdílený lounge, kde je k dispozici posezení, pingpongový stul nebo stolní fotbal.

PERFEKTNÍ LOKALITA:

Komplex díky svému umístění přímo vybízí ke strávení dnů relaxace a odpočinku. Nesmírnou výhodou areálu je, že jej můžete plně využívat ve všech ročních obdobích. Aktivit je tu nespočet. Milovníci sportu mohou v blízkém okolí lyžovat, koupat se, člunkovat, vyrazit za turistikou, na cyklo výlety nebo využít služeb bikeparku.

Navíc, zajímavá je i poloha domu, která je vcelku strategická. Pouze 3 km od centra Ružomberoku, 15 km od Thermal Parku Bešeňová, 29 km od největší přehrady na Slovensku nazývané Liptovská Mara, 31 km od Aquaparku Tatralandia, 40 km od Demänovské doliny a jeskyní, 55 km od Bánské Bystrice, 70 km od Žiliny a na hranice s Českou republikou vás bude dělit necelých 110 km.

Pokud si budete chtít užít lyžování i jinde než na Malino Brdu, kde máte nástup na lanovku skoro u dveří z domu, tak do Jasné to je autem pouze 40 minut, do Donoval nebo na Kubínku jen 30 minut. Tatranská lyžařská střediska Spálená dolina, Štrbské Pleso a Tatranská Lomnica jsou všechna do hodiny cesty a taky rozhodně stojí za vyzkoušení.

Ne nadarmo se Hrabovo stalo jedním z nejnavštěvovanějších míst celého Liptova. Věřte, že si tento váš druhý domov zamilujete a nebude se vám ani vašim dětem z něj chtít po prožitých víkendem vracet.

Michal Groulík a InStyle Real Estate

Parametry bytu

Cena
89 990 € /za nemovitost
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Hrabovská dolina, Ružomberok
ID
384
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu