Pronájem bytu 1+kk, Letohrad, U Biatlonu, 34 m2

U Biatlonu, Letohrad

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Letohradu

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný byt o dispozici 1+kk U Biatlonu v Letohradě se zahrádkou, na kterou je přístup přímo z bytu, a lodžií. Byt o užitné ploše 34 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží úsporného (energetická náročnost B), nově postaveného bytového domu, který je umístěn v klidné lokalitě pouhých 15 minut od centra města. V blízkosti bytu se nachází dětské hřiště, mateřská i základní škola, market s potravinami, koupaliště, biatlonový okruh i lékařské ordinace.

Samotný byt bude vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. V koupelně najdete nové zařízení včetně sprchového koutu. V celém bytě je podlahové topení. K bytu taktéž náleží vlastní parkovací místo, sklepní kóje, lodžie o velikosti 9 m2 a předzahrádka o velikosti 45 m2. Dále lze využívat společnou kolárnu.

Byt nabízí moderní a útulné bydlení pro jednotlivce či páry. Vzhledem k jeho výhodné lokalitě a výbornému stavu je tato nemovitost skvělou volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení ve středně velkém městě s dobrou dostupností služeb a přírody. Bydlení s domácími mazlíčky, kteří jsou čistotní a slušně vychovaní, je dovoleno.

Cena nájmu: 12 000 Kč/měsíc
Měsíční poplatky na provoz bytu činí cca 2 500 Kč
Kauce ve výši 2 měsíčních nájmů
Provize ve výši 12 000 Kč + DPH

Bytový dům je aktuálně ve výstavbě. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit. Rádi vám vše zodpovíme a budeme se na vás těšit.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
U Biatlonu, Letohrad
ID
00207
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
34 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Markéta Moravcová

Ing. Mgr. Markéta Moravcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Letohradu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu