Prodej rodinného domu, Krupka - Bohosudov, Nerudova, 140 m2 (ID: 3648670)

Nerudova, Krupka - Bohosudov, okres Teplice

Prémioví partneři v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného domu 140 m², pozemek 522 m²

Nabízíme Vám k prodeji samostatný rodinný dům s garáží o užitné ploše 140 m² v klidné části obce Krupka v blízkosti lesa.

Dům prošel před 5 lety rekonstrukcí, kdy byla dělána nová střecha s okapy a fasáda. Nemovitost je zděná a celá podsklepená, má nové plastové okna s dvojitým sklem je zateplená a majiteli je dobře udržována. Dům je dvoupatrový a dispozici tvoří v přízemí, vstupní hala, kuchyň s obývacím pokojem, koupelna s WC a chodba ze které vede vstup do garáže a sklepa. V mezipatře se nachází další koupelna a samostatné WC. V patře jsou dva průchozí pokoje a vstup na terasu, dále je zde půda, ta je vyklizená a může tedy sloužit k uložení Vašich věcí.
Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vytápění domu zajišťuje plynový kotel, který se nachází ve sklepě i s bojlerem na ohřev vody. Velkou výhodou je zde možnost čerpat vodu jak z řádu tak z vlastní pětimetrové studny. Elektřina 230/400, která je jištěna 25A jističem.
Na pozemku stojí již výše zmíněná studna, zahradní domek vhodný k uložení techniky, udírna, skleník a nádrž na dešťovou vodu. Celý pozemek je oplocený, a menší plot je i mezi předzahrádkou a zahradou, takže děti nebo mazlíčci mají prostor kde si mohou v klidu hrát.
Veškerá občanská vybavenost v dosahu.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.

Parametry domu

Cena
6 700 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nerudova, Krupka - Bohosudov, okres Teplice
ID
00001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
130 m2
Plocha nemovitosti
522 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Novotná Hana

Novotná Hana

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krupce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu