Prodej rodinného domu, Verneřice, Nádražní, 437 m2 (ID: 3648672)

Nádražní, Verneřice, okres Děčín

Prémioví partneři v Verneřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rodinný dům s pozemkem - Verneřice

Samostatně stojící dům v jedné z nejhezčích částí Verneřic. Dům se nachází kousek od přírody a jen 5 minut chůze od náměstí s autobusovou zastávkou.

Rodinný dům má tři patra a dvě bytové jednotky. V přízemí se nachází byt 3+1 s velkou terasou a přímým vstupem na zahradu. Druhá jednotka 7+1 se rozprostírá ve dvou patrech a nabízí prostorné pokoje a prosvětlené podkroví. Dům lze snadno rozdělit na tři samostatné byty.

Topení zajišťuje plynový kotel, teplou vodu dva bojlery. Odpad je sveden do jímky, což snižuje náklady na vodu. Na pozemku (987 m²) je vlastní studna, dvě garáže s dílnou a dvě stáje pro koně. Pozemek je nenáročný na údržbu, ale dostatečně velký pro zahradu, bazén či relaxační zónu.

Díky nadmořské výšce 493 m n. m. si zde užijete teplá léta a sněhové zimy. Milovníci cyklistiky a koní ocení okolní trasy a výlety na Bukovou horu, Víťovku nebo k jezeru Chmelař.

Pro více informací nás kontaktujte a sjednejte si osobní prohlídku. Pokud plánujete financovat hypotékou, rádi Vám pomůžeme.

Parametry domu

Cena
4 983 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Verneřice, okres Děčín
ID
0052
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
437 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
963 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

G-Plus Reality

G-Plus Reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Verneřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu