Prodej rodinného domu, Lenešice, Nová, 100 m2 (ID: 3648697)

Nová, Lenešice, okres Louny

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Lenešicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného domu 100 m², pozemek 243 m²

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě na adrese Ulice Nová, Část obce Lenešice, Obec Lenešice, okres Louny. Tento útulný domov je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a přátelské prostředí. Dům se nachází v blízkosti škol, parků a dalších atrakcí pro děti, což zajišťuje pohodlný a aktivní život pro celou rodinu.
Dům disponuje celkově 3 pokoji. Dispozice domu se skládá z prostorné chodby ze, které se dostanete do kuchyňské části ze které je vstup do koupelny, dále z kuchyně do obývacího pokoje, ložnice a pokoje dále na zahradu za domem. Zahrada za domem poskytuje dostatek prostoru pro hrátky a relaxaci na čerstvém vzduchu. Samotný dům je celkově v původním stavu. Tudíž zde máte možnost si dům upravit dle vašich představ.
Stav objektu je dobrý, zastavěná plocha činí 73m² s užitnou plochou 100m² na parcele o rozloze 243m². Dům je vybaven veškerými potřebnými přípojkami - kanalizací, dálkovým vodovodem, plynovodem a elektřinou 230 V. Topení je zajištěno ústředním plynovým systémem.
Dům je situován v blízkosti veřejné dopravy - vlak, silnice, MHD, autobus, což usnadňuje pohyb po okolí a do centra města. Pokud hledáte bezpečný a příjemný domov pro svou rodinu, tento dům je pro vás ideální volbou.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nová, Lenešice, okres Louny
ID
00011
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
73 m2
Plocha nemovitosti
243 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Gavronský Otakar

Gavronský Otakar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lenešicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu