Prodej rodinného domu, Nový Oldřichov - Mistrovice, 138 m2

Nový Oldřichov, Mistrovice

6 199 000 Kč HYPOTÉKA od 29 543 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Novém Oldřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinné domy, 138 m² - Nový Oldřichov - Mistrovice

Nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný v malebné obci Mistrovice u Nového Oldřichova nacházející na hranici Českého středohoří a Lužických hor, jež jsou zároveň stejnojmennými chráněnými krajinnými oblastmi. Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají klidné bydlení s možností rekreace v přírodě.

Popis nemovitosti:

• Dispozice: Dům nabízí 5+kk s možností dalšího rozšíření. Dům disponuje jednou koupelnou. Z jednoho nedokončeného pokoje ve 2. NP lze vybudovat druhou samostatnou koupelnu.

• Obytná plocha: Prostorné místnosti s celkovou užitnou plochou 138 m².

• Pozemek: Dům leží na pozemku o rozloze 2.972 m², ideální pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity. Celý pozemek se nachází dle ÚP v obytných plochách, lze tedy rozdělit a vystavět další dům. Na pozemku se nachází zastřešená terasa a polykarbonátový skleník.

• Stav: Dům je novostavba a je určen k drobným dokončovacím pracím. Nicméně dům je plně obyvatelný a lze bezproblémově užívat.

• Vytápění: Vytápění zajišťují krbová kamna v obývacím pokoji s výměníkem a ústředním rozvodem do jednotlivých místností.

• Lokalita: V blízkosti jsou lesy a turistické trasy, ideální pro milovníky přírody. Dobrá dostupnost do České Kamenice, Nového Boru, Kamenického Šenova a České Lípy, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat

Parametry domu

Cena
6 199 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Nový Oldřichov, Mistrovice
ID
00030
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
138 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2972 m2
Ukazatel energetické náročnosti
84 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Fapšo

Ing. Lukáš Fapšo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Oldřichově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu