Prodej bytu 2+kk, Cerhenice, Nádražní, 47 m2 (ID: 3648774)

Nádražní, Cerhenice

Prémioví partneři v Cerhenicích

Informace k bytu

Novostavba bytu 2+kk

Představujeme Vám k prodeji novostavbu útulného bytu vznikající v rámci právě probíhající rekonstrukce podkroví historického bytového domu v obci Cerhenice, v Nádražní ulici v okrese Kolín, o dispozici 2+kk s možností parkování vozu přímo před domem a s podílem na společných částech domu, pozemku a také přilehlé a oplocené zahradě. Současně s provedením půdní vestavby probíhá také rekonstrukce fasády a společných částí domu.

Základní informace:
Pozemek je rovinatý. Rozprostírá se na severovýchodním okraji obce Cerhenice, ležící asi 11 km severozápadně od Kolína. Pozemek je zastavěný a oplocený, nachází se na něm stávající bytový dům. Hmota domu je koncipována do tvaru písmene U. Jedná se o dům postavený na principu blokové zástavby. Hlavní vstup do domu je situován z jihovýchodní strany v uliční fasádě.

Půdní prostor je s 2. NP propojen nově navrženým trojramenným schodištěm, navazujícím na stávající. Střechu při dvorní fasádě protíná po celém obvodu nově navržený celistvý vikýř s pultovou střechou, čímž dochází k navýšení světlé výšky místností a objemu podkroví. Střecha do ulice zůstává tvarově beze změn. Novými prvky jsou nově navržená střešní okna. Podkroví bude zatepleno. Jsou navrženy nové skladby podlah. Nová svislá obvodová konstrukce je navržena z lehčeného zdiva, vnitřní příčky pak ze sádrokartonu. Výplně okenních a dveřních otvorů jsou navrženy dřevěné, všechny klempířské prvky budou vyrobeny z titanzinku.

Informace o bytě:
Byt o velikosti 46,7 m² se nachází ve 3. NP cihlového domu. Byt disponuje vstupní chodbou, na kterou se napojuje koupelna s WC a obývací místnost s kuchyňským koutem. Z obývací místnosti se vstupuje do ložnice.

Lokalita:
Městys Cerhenice je aktivní obcí, která disponuje bohatým programem pro občany. Pro rodiny s dětmi je zde mnoho možností vyžití. Okolí obce je protkané sítí cyklostezek a také množstvím zatopených pískových lomů, které nabízí především v létě příležitosti k aktivní relaxaci. Obec je skvěle napojena na dopravní infastrukturu. Sjezd na dálnici D11 je vzdálen jen několik minut jízdy a také dům samotný se nachází v těsné blízkosti vlakového nádraží, z nějž jezdí spoje směrem na Prahu i Kolín. Obec rovněž disponuje dostatečnou občanskou vybaveností.

Pokud Vás byt zaujal, ozvěte se mi a domluvíme si případnou prohlídku. Pro koupi bytu zajistíme kompletní právní servis a výhodné financování.

Parametry bytu

Cena
2 895 400 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Cerhenice
ID
7
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
47 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

1. Česká správní, s.r.o.

1. Česká správní, s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Cerhenicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu