Prodej ubytování, Pecka - Bělá u Pecky, 750 m2

Pecka, Bělá u Pecky

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Prémioví partneři v Pecce

Informace k nemovitosti

Prodej dvou chalup za cenu jedné v Bělé u Pecky

Máte jedinečnou příležitost pořídit si dvě nádherné chalupy za cenu jedné, které se nachází v malebné oblasti Bělá u Pecky, v podhůří Krkonoš a nedaleko Českého ráje. Tento jedinečný komplex nabízí perfektní spojení klidu, přírody a kulturního dědictví, a to vše na velkorysém pozemku, který zaručuje naprosté soukromí.

Bělá u Pecky je ideální místo pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. Okolní krajina je protkána turistickými a cyklistickými trasami, které vedou nádhernými přírodními scenériemi až k vrcholům Krkonoš nebo do srdce Českého ráje. V blízkosti najdete hrad Pecka, který je oblíbeným cílem výletníků. Lokalita nabízí také snadný přístup k lyžařským areálům, jako je Špindlerův Mlýn či Vrchlabí, což činí tuto nemovitost atraktivní i v zimním období.

Chalupy jsou umístěny na rozsáhlém pozemku obklopeném vzrostlými stromy, což poskytuje dokonalé soukromí. Na pozemku je dostatek prostoru pro volnočasové aktivity – můžete zde vybudovat volejbalové či tenisové hřiště nebo si užít relaxaci v přírodním prostředí.

Část hlavní chalupy je chráněnou kulturní památkou a reprezentuje lidovou architekturu z let 1780–1790. Čelní část budovy je zdobena typickým řezbářským štítem a zachovává si mnoho původních prvků, jako jsou povalové stropy a roubené stěny. Tato historická hodnota nejenže dodává nemovitosti jedinečnou atmosféru, ale také ji činí vzácným klenotem mezi rekreačními objekty.

Tento objekt nabízí skvělé investiční příležitosti:

• 2 chalupy za cenu jedné: Ušetříte a zároveň získáte více prostoru a možností pro budoucí rozvoj.
• Velký pozemek: S možností výstavby dalšího objektu, což umožňuje rozšíření kapacity nebo další využití.
• Provoz penzionu: Původní majitel provozoval areál jako penzion, současný vlastník jej dlouhodobě pronajímal.
• Možnosti využití: Vzhledem k soukromí, které pozemek poskytuje, a jeho ubytovací kapacitě, je objekt vhodný k přestavbě na místo pro konání svateb, firemních akcí, příměstských táborů nebo škol v přírodě.


Neváhejte a přijďte si osobně prohlédnout tuto jedinečnou nemovitost. Prohlídka vám umožní lépe pochopit veškerý potenciál, který tato nabídka skýtá. Kontaktujte nás pro sjednání termínu prohlídky – těšíme se na setkání s vámi!

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Pecka, Bělá u Pecky
ID
63726
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
750 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
515 m2
Plocha zahrady
1878 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Balkon
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Pecce?

Top nabídky

Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu