Pronájem bytu 3+kk, Poděbrady, Jižní, 75 m2 (ID: 3649734)

Jižní, Poděbrady

14 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem 14900Kč+Poplatky 8000Kč+Vratná kauce 30000Kč+Poplatek RK)

Prémioví partneři v Poděbradech

Informace k bytu

Rezervace!
Dobrý den,
dovolte mi, abych Vám nabídla k pronájmu komplatně vybavený byt 3+KK s lodžií. Nachází se ve 3.patře bez výtahu, má 75m2 a je po částečné rekonstrukci.
Dispozice: vstupní centrální chodba s botníkem a místem pro odložení ošacení, obývací pokoj přímo propojený s kuchyní, kde je nová kuchyňská linka vybavena spotřebiči a jídelnou a vstupem na prostornou lodžii, samostatná toaleta, koupelna po pěkné rekonstrukci s vanou a pračkou a umyvadlem se skříňkou, ložnice s manželskou postelí a šatní skříní, druhá ložnice je vybavena dvěma postelemi. Vytápění i ohřev vody je řešeno centrální plynovou kotelnou.
Jedná se o pěkný světlý,velký byt v pěkné lokalitě a navíc kompletně vybavený, můžete zde tedy pohodlně bydlet bez dalších nákladů.
Město Poděbrady nabízí veškerou občanskou vybavenost a bohaté kulturní i sportovní vyžití s výbornou dostupností do Prahy i Hradce Králové.
Pro více informací či prohlídku mě prosím kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
14 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem 14900Kč+Poplatky 8000Kč+Vratná kauce 30000Kč+Poplatek RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Jižní, Poděbrady
ID
911061
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ERA Inspirace

Hakenova 544/4, Poděbrady III

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Barbora Bilinová

Barbora Bilinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu