Prodej bytu 3+1, Domažlice - Město, 17. listopadu, 62 m2 (ID: 3650164)

17. listopadu, Havířov - Město, okres Karviná

3 150 000 Kč HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Domažlicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Prodej, byt 3+1 s garáží, Havířov, ul. 17. listopadu

Už Vás nebaví každý den po práci objíždět okolí domu a hledat volné parkovací místo?
Teď už nemusíte. Nabízíme Vám totiž byt včetně garáže.
Byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, s podlahovou plochou 61,62 m² se nachází v 1. podlaží 5. patrového panelového domu s výtahem na ulici 17. listopadu v Havířově. Dům prošel celkovou revitalizací, úvěr na revitalizaci je zcela splacen.

Nemovitost je po kompletní rekonstrukci (dokončeno 07/2024). Na práci i spotřebiče dostanete samozřejmě záruku.
Ve všech obytných pokojích jsou instalovány vinylové podlahy v šedé barvě, v koupelně a na WC je pak položena keramická dlažba, stěny jsou obloženy keramickým obkladem. Toaleta se závěsným WC je oddělena od koupelny. V koupelně na Vás čeká vana, sprcha s baterií, skříňka s umyvadlem, zrcadlo a prostor na umístění pračky, skříňka na hygienické potřeby.
Došlo ke kompletní obměně elektroinstalace v celém bytě, doplněno je stylové osvětlení.
Stěny ve všech pokojích mají štukovou omítku, vymalováno je na bílo.
V nemovitosti jsou nové interiérové dveře, vyměněny jsou o vstupní dveře do bytu.
V kuchyni je instalována linka na míru ve tvaru L v kombinaci bílé a šedé barvy. Linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Kluge s prodlouženou zárukou. Lednice s mrazákem, indukční deska, elektrická trouba, mikrovlnka, digestoř, myčka, umyvadlo s dřezem a baterií, vše je již zahrnuto v ceně nemovitosti.

Jak už bylo zmíněno, k bytu patří garáž o výměře cca 16 m², která se nachází přímo u zadního vchodu domu a je v družstevním vlastnictví. Po zaparkování Vás od vchodu do domu dělí jen pár metrů. Garáž disponuje elektřinou a je zde nově vylita betonová podlaha. Měsíční nájem garáže činí 334 Kč (z toho opravy a údržba činí 177 Kč).

Lokalita, kde se prodávaná nemovitost nachází, je oblíbená především proto, že bydlíte prakticky na pomezí centra města a klidnějšího Podlesí.
Využívat tak můžete benefity obou těchto částí. Pěšky dojdete do 20 minut jak na hlavní náměstí v Havířově, kde se konají všechny větší kulturní akce, tak třeba k nemocnici na Havířovské slavnosti. Naproti domu najdete supermarket Hruška, vinotéku, restauraci Pasta a Café Romana. V okolí je také fitcentrum, Sportovní hala Žákovská, sportoviště Hodně dobré. Hned za domem vejdete do velkého lesoparku, kterým můžete dojít až do oblíbených Životických sadů. Nejbližší základní škola je na ulici Mládežnická (700 m) a zastávky MHD jsou vzdáleny cca 350 m.

Náklady na bydlení činí aktuálně 3 524 Kč (z toho fond oprav 703 Kč, teplo 1273 Kč, teplá voda 700 Kč, studená voda 400 Kč).

Byt lze koupit jak samostatně, tak včetně garáže.
Cena bytu bez garáže je 3 150 000kč
Cena bytu s garáží 3 690 000kč
Více informací u makléře.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
17. listopadu, Havířov - Město, okres Karviná
ID
1252
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
62 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal Srokosz

Michal Srokosz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Domažlicích?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu