Prodej rodinného domu, Nový Bor, Gen. Svobody, 156 m2

Gen. Svobody, Nový Bor

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází na velmi atraktivním a klidném místě, poskytujícím dostatek soukromí. K domu náleží nádherná zahrada s bazénem, kde můžete strávit příjemné chvíle s rodinou či přáteli. Tento dům je ideální volbou pro rodiny s dětmi, které hledají klidné a komfortní bydlení s možností využití vlastní zahrady.

Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami. Hlavní bytová jednotka nabízí dispozici 4+KK a je doplněna samostatnou bytovou jednotkou 1+1 s vlastním vchodem, kterou lze využít buď pro vlastní potřebu, nebo pronajmout a získat tak zajímavý výnos. Obě jednotky mají přístup na terasu, což zajišťuje příjemný venkovní prostor k relaxaci.

Vytápění domu je moderní a komfortní díky elektrickým rohožím s individuálním termostatem v každé místnosti, což umožňuje přesnou regulaci teploty podle Vašich potřeb. Navíc jsou v obývacím pokoji k dispozici krbová kamna, která poskytují nejen teplo, ale i útulnou atmosféru. Dům je napojen na vodovodní řad i kanalizaci.

Součástí zahrady je také prostorná dílna, kterou můžete využít jako zahradní domek, nebo ji přebudovat na saunu či jiné relaxační zázemí podle Vašich představ.

Zatím není zpracován energetický štítek nemovitosti, a proto je aktuálně u nabídky uvedena třída G. Energetický štítek se však zpracovává a pravou hodnotu Vám rádi sdělíme.

Pokud hledáte komfortní a prostorné bydlení s možností využití další bytové jednotky, tento dům je přesně pro Vás. Rádi Vám nabídneme prohlídku a v rámci našeho kompletního servisu Vám zajistíme i financování nemovitosti. V případě zájmu nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Gen. Svobody, Nový Bor
ID
00942
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1488 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1251 lidí

Prodejce

Jan Sokolowski

Jan Sokolowski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Boru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu