Prodej rodinného domu, Hradec nad Svitavou, 70 m2

Hradec nad Svitavou

4 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 539 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Hradci nad Svitavou

Informace k domu

Nabízíme k prodeji menší rodinný domek po rekonstrukci s pozemkem 930m2 v obci Hradec nad Svitavou, 4 km jižně od města Svitavy v údolí řeky Svitavy, 60 km severně od Brna.
Samostatně stojící, zděný RD 2+1 v Hradci nad Svitavou je situovaný u obecní komunikace, severně od centra obce,  vedle fotbalového hřiště. Dům je přízemní, částečně podsklepený se sedlovou střechou. V sousedství se nachází další rodinné domy a zrekonstruovaná bývalá farma, která je také užívaná jako rodinný dům k bydlení.
Zastavěná plocha domu je 127 m2. Celková plocha pozemku je 930 m2. 

V přízemí domu se nachází zrekonstruovaný byt 2+1 - jsou zde dva pokoje , kuchyně, koupelna, WC a  komora. Z předsíně je vstup do chodby, odsud lze vstoupit na půdu i do sklepa.
V podkroví se nachází nevyužitý, stavebně neupravený půdní prostor.
Ve sklepě je umístěn kotel a bojler. Dům je napojený na veřejný vodovod i kanalizaci, je zaveden plyn, elektrika. Za domem se nachází vedlejší stavba - kůlna.

RD prošel cca před 3 lety celkovou rekonstrukcí - jsou zde nové podlahy VINYL a dlažba, nová kuchyňská linka, plastová okna i venkovní dveře, nové topení - plynový kotel. Dům je v dobrém, udržovaném stavu. 

Příjezd k nemovitosti je bezproblémový.  Dopravní spojení v obci - vlak, autobus.Obcí prochází železiční trať z Brna do České Třebové, souběžně s ní silnice z Letovic do Svitav, obcí prochází po levém břehu řeky Svitavy místní komunikace ze Svitav do Radiměře. Do roku 1991 patřil Hradec pod město Svitavy. 

Dům bude volný k nastěhování cca do měsíce.  Prohlídky dle individuální domluvy.

Parametry domu

Cena
4 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Hradec nad Svitavou
ID
24PP000092
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
930 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Prokonzulta.cz

Křenová 299/26, Brno, Trnitá

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Ing. Eva Jeřábková

Ing. Eva Jeřábková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci nad Svitavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu