Prodej chaty, Javorník, 143 m2

Javorník

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Javorníku

Informace k domu

Prodej chaty, 143 m² - Javorník

Hledáte místo, kde si odpočinete od každodenního shonu, obklopeni krásnou přírodou a čerstvým vzduchem? Nabízíme vám jedinečnou možnost vlastnit chatu v populární chatařské oblasti Filipovo Údolí, která splní všechna vaše přání o dokonalém úniku do přírody.
Jen 100 metrů od chaty se nachází lyžařská sjezdovka, což činí tuto nemovitost ideální pro milovníky zimních sportů. V létě si můžete vychutnat okolní přírodu při pěších výletech či cykloturistice. Výhodná poloha chaty nabízí nespočet výletních možností: Velká nad Veličkou je vzdálena pouhé 3 kilometry, hranice se Slovenskem jen 6 kilometrů a do Veselí nad Moravou dojedete za necelých 20 minut.
Chata disponuje čtyřmi neprůchozími pokoji, které zajišťují dostatek soukromí pro všechny hosty. S kapacitou až pro 8 osob je ideální pro rodinné dovolené nebo setkání s přáteli. Obývací pokoj s krbem se postará o příjemnou atmosféru v chladnějších dnech.
Součástí chaty je moderní wellness s infrasaunou, masážní vířivkou pro 5 osob a sprchovým koutem. Po dni plném aktivit si můžete odpočinout na terase nebo využít zastřešeného a osvětleného posezení před chatou.
Chata disponuje prostornou garáží.
Rozlehlá zahrada je ideální pro dětské hry a společné letní večery u ohniště s posezením. K dispozici je také pitná voda z vlastní studny s úpravnou, která zajišťuje její kvalitu po celý rok.
Díky kombinovanému vytápění elektrickým topením a dřevem je chata obyvatelná po celý rok. Moderní technologie jako Wi-Fi připojení vám zajistí spojení se světem a parkování přímo u chaty zase usnadní váš příjezd.
Tato chata je více než jen místo pro odpočinek – je to místo, kde se můžete cítit jako doma, ať už přijedete na týden nebo se rozhodnete zůstat mnohem déle.
Přijďte a přesvědčte se sami, jaké kouzlo Filipovo Údolí nabízí.
Neváhejte si sjednat prohlídku, zajistíme Vám financování i veškeré právní služby.

Jsem zde pro vás, Jana Kutná a EXPLICIT REALITY

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Javorník
ID
01920
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
143 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1757 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Explicit reality_Brno

třída Kpt. Jaroše 1944/31, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jana Kutná

Jana Kutná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Javorníku (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu