Prodej rodinného domu, Svinošice, 242 m2 (ID: 3654419)

Svinošice

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Svinošicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme tento krásný rodinný dům v poklidné a velmi žádané obci Svinošice.

Dům je dispozičně řešený jako 5kk, s podlahovou plochou 242 m2 a zahradou o rozloze 1431 m2 (pozemek celkově 1544 m2). Budova je dvoupodlažní, se sedlovou střechou. Jako velké plus nabízí rozsáhlé podsklepení, kde se nachází samostatná kuchyň, vinný sklípek.

K domu náleží vlastní garáž (pro dvě auta, s vraty na elektrické ovládání), dostatek parkovacího prostoru je i přímo před vchodem. Na zahradě je přírodní bazén a velká zastřešená venkovní kuchyně s krbem a posezením.

Při vstupu do domu se nacházíme v chodbě, vlevo je velká šatna, po pravé straně vstupujeme do pracovny a hned vedle do samostatné koupelny s WC. Rovně vcházíme do rozměrného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Obývací pokoj je vybaven TV, krbem, má velká francouzská okna s přístupem na nádhernou terasu a zahradu, s výhledem do krajiny.

Před vstupem do obývacího pokoje je schodiště do druhého patra. Po vystoupání nahoru se na pravé straně nachází ložnice, po levé straně jsou dva dětské pokoje. Na patře je i prostorná koupelna s WC, vanou, sprchovým koutem a pračkou. Jeden dětský pokoj a ložnice mají svou vlastní terasu.

Dům je částečně vybavený - v pracovně zůstává pracovní stůl, dětské pokoje a ložnice jsou vybaveny postelemi a vestavěnými skříněmi, v jídelně je dřevěno-skleněný stůl s židlemi. V obývacím pokoji je krb a stěna s TV. Koupelny jsou plně vybaveny, stejně tak kuchyně. Dům je chráněn kamerovým systémem, který je možný sledovat v pracovně.

Největší dominantou je jistě již zmíněná zahrada s kaskádovitou terasou, přírodním bazénem a venkovní kuchyní. Poblíž venkovního posezení je vstup do sklepa, kde je i malý vinný sklípek. Zahrada nabízí nádherný výhled a plno využití, prostředí je neustále udržované. Velkou předností je i klidná lokalita, dojezdová vzdálenost autem do Brna je navíc jen cca 10 min.

Cena 19.990.000,-Kč

V případě, že byste si chtěli dům projít, zavolejte mi a ráda Vám zajistím prohlídku. Pokud máte jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici.

Parametry domu

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Svinošice
ID
021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
242 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
242 m2
Plocha nemovitosti
1544 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GATE ESTATE

Palackého 859/78, Holešov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Nikola Flek

Nikola Flek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svinošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu