Prodej bytu 2+1, Olomouc, Tererovo nám., 51 m2

Tererovo nám., Olomouc - Nová Ulice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, představujeme Vám byt o dispozici 2+1 situovaný v katastrálním území Nová Ulice v Olomouci.

Byt v osobním vlastnictví se nachází na ulici Tererovo náměstí v bezprostřední blízkosti školy i školky, MHD, velkého množství nákupních možností, restaurací. Budoucím majitelům tak bydlení poskytne občanskou vybavenost na nejvyšší možné úrovni a ze stejných důvodů je vhodný také i jako investiční nemovitost na pronájem.
 
Bytová jednotka prošla částečně rekonstrukcí - rozvody elektřiny, bytové jádro, koupelna, bezpečnostní vstupní dveře. Ze zádveří projdete do chodby, kde se nachází původní velká vestavná skříň a dále pokračujete do koupelny s rohovou vanou a WC. Z chodby procházíte přímo do prostoru obývacího pokoje se vstupem na balkon. Z obývacího pokoje lze pokračovat do samostatné kuchyně a nebo do ložnice. Celý byt je orientovaný na západ, takže určitě oceníte nejen plastová okna s vnitřními žaluziemi ale i klimatizační jednotku umístěnou v obývacím pokoji.
 
Bytový dům je zajímavý tím, že je v jeho přízemí umístěná pobočka Knihovny města Olomouc. Dům v dobrém stavu a řádně udržovaný.

Mimo samotnou bytovou jednotku jsou předmětem koupě také dva sklepy umístěné v suterénu domu. Pokud vlastníte automobil, tak Vám udělá radost dlouhodobě pronajatá zděná garáž v těsné blízkosti domu, před kterou můžete zaparkovat dokonce druhé vozidlo.

Celý byt si můžete prohlédnout prostřednictvím virtuální prohlídky, která je součástí inzerce.

Vaše dotazy rád zodpoví makléř nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Tererovo nám., Olomouc - Nová Ulice
ID
2408
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Tomášek

Ing. Lukáš Tomášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu