Prodej pozemku pro bydlení, Kobylnice, 1014 m2 (ID: 3656509)

Kobylnice

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kobylnicích

Informace k pozemku

Máme pro vás nabídku investice v podobě stavebního pozemku v obci Kobylnice v okrese Brno - venkov o rozloze 877 m2 čisté plochy pozemku + navíc podíly na příjezdových cestách. Nachází se v klidné ulici Za Humny, kde je v územním plánu obce definován jako stavební pozemek pro výstavbu rodinných domů o 1 nadzemním podlaží a podkroví. Parcelní čísla pozemků jsou následující: 652/32 (877 m2) - plné vlastnictví, 652/30 - podílové spoluvlastnictví 1/6 odpovídající 25,5 m2 na budoucí komunikaci, 652/33 - podílové spoluvlastnictví 1/6 odpovídající 111,5 m2 na budoucí komunikaci. Uliční šířka pozemku činí přibližně úctyhodných 20.5 m, hloubka 43 m a příjezdová cesta parc. č. 652/33 má šířku 8 m. Stavbu lze umístit s jižní orientací, což je ideální např. pro FVE panely, tedy dostatek slunce a světla. Ať už plánujete bungalov nebo dům s podkrovím, rozhodnutí je na vás.

Klíčovým krokem je vybudování sítí pro vodu, kanalizaci a části cesty. Elektřina je v realizaci s požadavkem na trvalé připojení, s podepsanou smlouvou a zaplaceným poplatkem. Technik EG.D již byl přidělen a konkrétní realizace podle vytýčení přípojek v situačním zákresu bude do 6/2024. Vodovodní a kanalizační přípojka a části příjezdové cesty budou na vrub novému majiteli, a spojení investice s ostatními majiteli sousedních pozemků lze domluvit. Pozemek je vhodný jako investiční, a očekáváme začátek realizace samotné výstavby po přivedení vody, kanalizace a elektrického vedení včetně cesty z sousedního pozemku k vašemu v horizontu do tří let.

Možnosti výstavby zahrnují např. dva polořadové domy s garážemi nebo jeden samostatný dům. Lze také zvolit přízemní dům s galerií v podkroví nebo přízemí a podkroví s kombinací různých tvarů domu. Současně nabízíme i sousední pozemek parc. č. 652/31 s možností obdobné výstavby. Projektovou dokumentaci novostaveb nynějších majitelů můžeme poskytnout jako inspiraci (situace je přiložena ve fotogalerii).

Obec Kobylnice u Brna je klidná, s dobrou občanskou vybaveností, a to ve vzdálenosti 9 km od Brna - Slatiny a 4 km od Šlapanic. Vybavenost zahrnuje ZŠ a MŠ Kobylnice, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, obchody, restaurace, spolky a zájmové aktivity. Okolí obce nabízí cyklostezky a nedaleko jsou Ponětovické rybníky. Autobusové spojení do Brna trvá přibližně 25 minut, autem do Slatiny 10 minut. Přes Šlapanice máte dostupnou zastávku vlaků a trolejbusů s přímým spojením do centra Brna a k hlavnímu nádraží. Obec Kobylnice se jako jedna z dvanácti obcí v únoru roku 2022 zapojila do tříletého projektu Jihomoravského kraje nazvaného Audit Family Friendly Community.

Závěrem lze říci, že pozemek je vhodný pro ty z Vás, jež chtějí uložit finance a nespěchají tolik na výstavbu nebo chtějí investičně využít potenciál ať už jednoho nebo obou nabízených pozemků naší společností.
Jsme připraveni Vás uvítat při prohlídce pozemku.

Parametry pozemku

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Kobylnice
ID
202317
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1014 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Boris Tonev

Boris Tonev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kobylnicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu