Prodej bytu 3+1, Jablonec nad Nisou, Sadová, 78 m2 (ID: 3657229)

Sadová, Jablonec nad Nisou

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc

(V ceně i provize realitní kanceláře a právní servis (vč. úschovy prostředků a listin))

Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+1 o výměře 78,1 m2 s lodžií o dalších 3,6 m2, umístěnou ve zvýšeném přízemí panelového domu v ulici Sadová, v Jablonci nad Nisou. Pokoje mají rozměry 20,8 m2, 18,4 m2 a 16,2 m2, byt disponuje i komorou o cca 2,1 m2. V bytě je instalována nová kuchyňská linka IKEA, k níž připadá plynová trouba s plynovou varnou deskou a digestoří, byla instalována nová svítidla, položena nová podlahová krytina (koberce a PVC podlahy), osazeny nové interiérové dveře a obložky. Po posledním nájemníkovi se loupe barva na zdech - nový majitel si bude muset vymalovat a provést alespoň dílčí úpravy bytu (začistit díry po poličkách apod.). Vstupní dveře mají bezpečnostní kování s ochranou proti odvrtání zámku. K bytu náleží též sklepní kóje o velikosti cca 1,5 m2. Měsíční předpis k bytu pro tříčlennou rodinu je ve výši 5 686 Kč (z čehož je DZO 1 953 Kč, tj. 25 Kč/m2). K bytu je k dispozici platná revize elektrických zařízení.

Stav DZO byl k 30.4.2024 roven 2 776 374,19 Kč, přičemž SVJ disponuje ještě dalšími prostředky na běžných i spořicích účtech. Dům má zřízen přístup na čipy, také v něm proběhla výměna oken, zateplení, nový výtah a byly zrekonstruovány chodby. Vytápění domu je řešeno dvěma vlastními plynovými kotelnami. Průkaz energetické náročnosti budovy (tzv. PENB) udává energetickou třídu C (třída s označením ,úsporná´), lze tudíž počítat s podstatnou úsporou při vytápění oproti nezatepleným objektům.

Přímo před domem se rozprostírají Tyršovy sady, cca 100 m od domu je nejbližší autobusová zastávka MHD, cca 150 m je tramvajová zastávka. V docházkové vzdálenosti od domu se nachází též železniční zastávka, MŠ, ZŠ, gymnázium, nákupní centrum, supermarket, pošta, lékárna a další obchody, dětské hřiště, restaurace atd.

Byt je okamžitě k dispozici. Cena bytu činí 3 200 000 Kč a zahrnuje již provizi realitní kanceláře a právní servis (vč. advokátní úschovy prostředků).

Parametry bytu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně i provize realitní kanceláře a právní servis (vč. úschovy prostředků a listin)
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Sadová, Jablonec nad Nisou
ID
155
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Česká nemovitostní společnost s.r.o.

Šumavská 763/3, Liberec III-Jeřáb, Liberec 3

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Marek Špot

Marek Špot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu