Prodej bytu 3+1, Plzeň - Bolevec, Krašovská, 72 m2

Krašovská, Plzeň, Bolevec

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Na prodej byt o dispozici 3+1 s lodžií, který se nachází ve 3. patře kompletně revitalizovaného panelového domu v Plzni Bolevci, Krašovské ulici. Tento prostorný byt s výměrou 72 m² disponuje lodžií s výhledem do vnitrobloku a sklepní kójí.

Interiér bytu tvoří prostorná předsíň s vestavěnou skříní, dětský pokoj, kuchyně, ložnice a obývací pokoj, který má dva vstupy. Součástí bytu je samostatné WC a koupelna s vanou. Vybavení bytu zahrnuje kuchyňskou linku se sporákem, vestavěné skříně, osvětlení a žaluzie.

Panelový dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní revitalizací a nabízí nový výtah a sklepní kóji. Byla provedena výměna fasády, zateplení, nová střecha, plastová okna a stoupačky, což zvyšuje energetickou efektivnost a komfort celého objektu. Úklidové služby se starají o čistotu v domě. Tento byt může sloužit jako výborný nájemní byt nebo jako krásné a útulné místo pro vlastní bydlení.

Plzeň – Bolevec je klidná lokalita s kompletní občanskou vybaveností v blízkosti. V nejbližší okolí jsou dostupná sportoviště, zastávky MHD, základní a mateřské školy, obchody a služby. Nedaleký park a les nabízejí ideální prostor pro odpočinek a rodinné aktivity. Tento byt představuje skvělé bydlení nejen pro rodiny s dětmi.

Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat realitního specialistu.

Parametry bytu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Krašovská, Plzeň, Bolevec
ID
63850
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
4.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu