Pronájem bytu 2+kk, Šestajovice, Žitná, 38 m2 (ID: 3657450)

Žitná, Šestajovice

15 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 2.704 kč / 1 os + elektřina 560 Kč)

Prémioví partneři v Šestajovicích

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu nový a útulný byt 2+kk o rozloze 38 m2, který se nachází v přízemí rodinného domu na ulici Žitná v Šestajovicích. K bytu náleží parkovací místo na pozemku.

Po vstupu do bytu se dostanete do prostorného pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven elektrickou troubou, varnou deskou, lednicí a myčkou. Obývací část je nezařízená a nabízí přímý vstup na zahradu. Druhý pokoj, rovněž nezařízený, je ideální jako ložnice a také má přístup na zahradu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. K dispozici je také společná technická místnost, prádelna a fitness prostor.

Tato klidná lokalita se nachází v blízkosti lesa a parku Klánovice s cyklostezkou. Do 10 minut pěší chůze se nachází obchod Billa, lékárna, drogerie a restaurace, včetně Šestajovického pivovaru. Dopravní spojení zajišťují autobusové linky 408 do Brandýsa nad Labem a 303 do Prahy - Černý Most, přičemž autobusová zastávka Šestajovice Balkán je v blízkosti.

Byt je k nastěhování ihned.

Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Parametry bytu

Cena
15 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 2.704 kč / 1 os + elektřina 560 Kč
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Žitná, Šestajovice
ID
02517
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Květ Petr

Květ Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Šestajovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu