Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav - Debř, Láskov, 165 m2

Láskov, Mladá Boleslav, Debř

13 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 148 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Informace k domu

Líbilo by se vám být součástí lokality, díky které máte přírodu doslova pár kroků za domem?

Máme pro vás nadčasový a prakticky řešený samostatný dům o dispozici 4+kk a komfortních 165 m2 užitné plochy ve dvou podlažích. Mimo garáž jsou před domem k dispozici dvě soukromé parkovací stání. V okolí domu si budete užívat privátní rovinatou zahradu a venkovní terasu. Celková výměra pozemku je 655 m². Z toho zastavěná plocha domem je rovných 100 m².

V přízemí přes vstupní předsíň se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře skvělých 38 m2, dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a prostorná garáž o výměře něco málo přes 28 m².

Po schodišti do prvního patra, jsou dva samostatné pokoje téměř 11 m² a 12 m², ložnice s 19 m², koupelna s vanou a toaletou, navíc prostorná terasa o užitné ploše 29 m². Terasa je přístupná jak z ložnice, tak z jednoho z pokojů v 1.NP.

Obvodové zdivo je z keramické cihly a je zatepleno polystyrenem. V domě je instalované podlahové vytápění a kompletní příprava na osazení TČ případně elektrokotle. Plastová okna jsou osazena trojskly navíc s elektricky ovládanými předokenními žaluziemi.

Ne vždy vám musí sedět předem nadefinované řešení interiéru. Proto vám umožníme, tak jako v případě luxusních nemovitostí, abyste si sami vytvořili svůj domov vlastním výběrem zařizovacích předmětů.

Právě proto se jednotky prodávají ve stavu White & Walls, aby mohly být vybaveny dle přání a potřeb budoucího majitele.

Cílem bylo vybudovat pro budoucí majitele místo, které bude jejich skutečným domovem a bude splňovat požadavky moderního bydlení. Celá tato čtvrť je řešena jako obytná zóna se zklidněným dopravním režimem zajišťující klidný pohyb i pobyt.

Jde skutečně o výjimečné bydlení, v krásné příměstské lokalitě Láskov.

Láskov je součástí obce Debř, navazující na statutární město Mladá Boleslav. Vysoká občanská vybavenost města, výhody příměstské dopravy, kde linky MHD pravidelně zajišťují autobusové spojení přímo do příměstské části, splňují vysoké nároky zájemců o rodinné bydlení.

V neposlední řadě určitě stojí za zmínku skvělá dostupnost hlavního města Prahy, kde jste v centru pohodlnou dálniční jízdou po D10, za necelou hodinu jízdy autem. Černý Most stíháte za pouhých 20 minut.

Koupi domu lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, s jehož vyřízením jsme připraveni Vám pomoci.

V případě Vašeho zájmu o další informaci k nabídce volejte, pište.

Parametry domu

Cena
13 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Láskov, Mladá Boleslav, Debř
ID
D202413
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
555 m2
Plocha zahrady
455 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

David Kupka

David Kupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu