Prodej bytu 3+1, Lutín, Na Sídlišti, 71 m2 (ID: 3657834)

Na Sídlišti, Lutín

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lutíně

Informace k bytu

Rádi byste bydleli někde, kde je to do Olomouce nebo Prostějova blíž než na konec vašeho nákupního seznamu a přitom si užívali klid venkova? Vítejte v Lutíně, kde se setkává pohodlí města s přírodou tak blízko, že si můžete odpolední kávu dát na lodžii s výhledem do zeleně.

Byt v top formě na míru modernímu životu:
Byt prošel postupnými úpravami, takže už je to fešák, který se nemusí za nic stydět. V roce 2008 dostal plastová okna a to taková, že přes ně neuslyšíte ani tu nejsilnější venkovskou dízu. V roce 2014 přišlo na řadu koupelnové jádro nové rozvody, nová koupelna, nové WC. Nové je taky všechno důležité, co se skrývá za zdmi elektrické rozvody ve všech klíčových místnostech, takže se nemusíte bát, že by se na vás někde vyplížila nějaká stará elektro past. A kdybyste hledali něco aktuálního, v roce 2023 dostaly byt nové deskové radiátory, takže zima vás tu rozhodně nepřekvapí!

Klid nad hlavou, výhled do zeleně:
Byt je v 8. patře, a co to znamená? Žádní sousedi dupající nad hlavou! Takže klid zaručen. Lodžie i okna orientovaná na východ a západ nabízejí hezké výhledy ať už máte rádi východy slunce s hrnkem kávy, nebo západy slunce při sklence vína.

Všechno důležité na dosah:
Společné prostory uklízí úklidová služba, takže se o pořádek nemusíte starat. A popelnice? Ty jsou moderní, polopodzemní a na čip. Bez nepořádku, bez zápachu zkrátka to, co chcete!

Lutín: Místo, kde se něco děje (a kde budete chtít být):
Lutín není jen klidná vesnička. Je to místo, které roste a kvete. Máte tady školky, základní školu a dokonce i střední strojírenskou školu. Potřebujete lékárnu nebo supermarket? Žádný problém brzy se otevírá nová Billa a lékárna. A když už jsme u rozvoje, v Lutíně právě přibývají nové silnice, sportovní tělocvična s posilovnou, sauna a hlavně... cyklostezky! Lutín je totiž cyklostezková křižovatka, takže jestli rádi šlápnete do pedálů, bude se vám tady líbit.

A pokud máte rádi přírodu, Přírodní park Velký Kosíř je jen kousek. Klid, pohyb a čerstvý vzduch co víc si přát?

Technické detaily (nebo chcete-li, fakta pro fajnšmekry):
Byt má 3+1 a jeho celková obytná plocha činí 70,65 m (včetně sklepní kóje o velikosti 3,9 m). Najdete tu prostorný obývací pokoj (20,91 m), ložnici se vstupem na lodžii (12,18 m + 2,9 m lodžie), dětský pokoj (12,19 m), předsíň (8,04 m), kuchyň (8,37 m), koupelnu (2,98 m) a samostatné WC (0,95 m). Samozřejmě nesmí chybět i šatní skříň (1,13 m) a sklepní kóje.

Společné prostory zahrnují tři kolárny, takže o prostor pro vaše dopravní prostředky je postaráno. A pokud potřebujete parkování, místa je dostatek, nebo si můžete pronajmout vlastní stání.

Tak co říkáte?
Chcete bydlet na místě, kde máte všechno na dosah, a přitom si užíváte klid? Tenhle byt v Lutíně může být právě pro vás. Stačí mi zavolat a můžeme se na něj společně podívat. Nečekejte, příležitosti, jako je tahle, dlouho nečekají!

Parametry bytu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Na Sídlišti, Lutín
ID
376-377
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
71 m2
Patro
8. z 8
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Lutíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu