Prodej činžovního domu, Mikulov, 300 m2 (ID: 3658664)

Mikulov

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, + provize RK, cena k jednání)

Prémioví partneři v Mikulově

Informace k nemovitosti

Chcete uložit své volné finanční prostředky do zajímavé nemovitosti? Hledáte investiční příležitost? Pokud ano, je tato nabídka přesně pro Vás.
Bytový dům se nachází v lukrativní lokalitě města Mikulova na ulici Vídeňská
Bytový dům má celkem čtyči bytové jednoteky - v přízemí naleznete byt 2kk o rozměru cca 85m2 , jehož součástí je i prostorná garáž a zimní zahrada vstup na zahradu za domem je ze zimní zahrady, 2 bytové jednoteky 3+1 o rozměrech cca 70m2, podkrovní 1 + kk o rozměru cca 40 m2;. Všechny byty jsou pronajaty. Ke každé bytové jednotce náleží parkovací stání.
Dům je po velice vkusné a rozsáhlé rekonstrukci. Vytápění je řešeno v přízemním bytě el. podlahově, pro byty 3+1 je společný plynový kotel a jednotka 1 + kk má elektrické vytápění plus klimatizaci. Ohřev teplé vody zajišťuje solární ohřev.
Dům je napojen na městský vodovod i kanalizaci. Výborná dosažitelnost do centra města chůzí, cca 5 min. V blízkosti jsou všechny služby spolu se školským i zdravotnickým zařízením.
Okolí vybízí k výletům krásnou krajinou k četným přírodním i architektonickým pamětihodnostem, v krátké dojezdové vzdálenosti je oblíbená rekreační oblast Nové Mlýny. S okolními obcemi a městy je Mikulov propojen autobusovými a vlakovými linkami, přímým expresním vlakem je možné dojet i do Brna. Autem je město dobře dostupné díky nedalekému sjezdu z dálnice D2.

Město Mikulov má tři dominanty: Zámecký vrch se zámkem, Kozí vrch s gotickou obrannou věží a Svatý kopeček, který se svojí křížovou cestou vytváří charakteristickou kulisu města.
Mikulov je doslova obklopený vinicemi a je jedním z center moravského vinařství.
Zajistíme výhodné financování hypotečním úvěrem.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.
Tel. 775 024 520
email: info@handelreality.cz

Parametry nemovitosti

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, + provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Mikulov
ID
00029
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu