Pronájem rodinného domu, Praha - Šeberov, Karfíkova, 237 m2

Karfíkova, Praha 4 - Šeberov

72 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 10000 Kč )

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme prostorný rodinný dům 5+kk k pronájmu o velikosti 237 m2 se dvěma balkóny, zahradou a bazénem, který se nachází v klidné ulici na Praze 4 - Šeberov. Lokalita disponuje kompletní občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou.


Tento nezařízený rodinný dům 5+kk k pronájmu nabízí k užívání v přízemí vstupní halu s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj s krbem a se vstupem na zahradu (691 m2). Součástí obývacího pokoje je jídelní část a plně vybavený kuchyňský kout (sklokeramická deska, myčka nádobí, trouba, mikrovlnná trouba, lednice, mrazák). Dále se zde nachází ložnice, koupelna se sprchovým koutem, komora a šatna. V 1. patře domu naleznete další tři ložnice se vstupy na balkony, dvě koupelny z toho jednu s vanou a šatnu. K domu také naleží garáž pro dvě auta, bazén, klimatizace a alarm.


Čtvrť rodinných domů zasazených v zeleni s dobrou dopravní dostupností. Na stanici metra Opatov se dostanete MHD za 6 minut. Autem dojedete na dálnici za 5 minut, na letiště Václava Havla za 31 minut, do obchodního a zábavního centra Westfield Chodov za 9 minuty. V lokalitě najdete veškerou občanskou vybavenost – obchody, polikliniku, lékárny, restaurace, úřad, poštu, dětská hřiště, mateřské, základní školy a mezinárodní školy - 13 minut autem k Prague British School nebo 14 minut jízdy k Rakouskému gymnáziu. Pro volnočasové aktivity můžete využít sportovní areál, jezdeckou stáj, přírodní koupaliště, minigolf, fotbalové a volejbalové hřiště, venkovní posilovny nebo cyklostezky. Na procházku se lze vydat k Šeberovskému rybníku, do Přírodní památky Hrnčířské louky či vyrazit na kole podél Kunratického potoka až ke skalnímu útvaru Dešťovka.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh činí 10 000 Kč.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry domu

Cena
72 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 10000 Kč
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Karfíkova, Praha 4 - Šeberov
ID
529108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
237 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
883 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu