Prodej komerční, Casares, Španělsko, 80 m2 (ID: 3659343)

Casares, Španělsko

6 570 960 Kč

(Cena v EUR 262 000 €)

Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

NOVÉ BYTY A PŮDNÍ BYTY NA PRODEJ (MALAGA)SOLEMAR, AT CASARES BEACH, Španělsko

Solemar je uzavřený projekt s celkem 58 apartmány se 2 nebo 3 ložnicemi , rozmístěnými ve 4 budovách, které nabízejí domy v přízemí se soukromými zahradami, apartmány v prvním patře s výhledem na moře a jsou korunovány exkluzivními penthousemi se 3 ložnicemi impozantní terasy a úžasný, ničím nerušený výhled na Středozemní moře.

Každý dům je orientován na jihovýchod a všechny mají prostorné terasy, aby co nejlépe využily přirozené světlo a nádherný výhled na moře.

Vývoj má velké, upravené plochy pro rodiny s dětmi a krásně navržený společný bazén .

Ke každému bytu je k dispozici venkovní parkovací stání pod pergolou pro zajištění stínu.

Solemar nabízí domy navržené tak, aby svým obyvatelům poskytovaly maximální pohodlí, s výběrem špičkových materiálů prestižních značek a pečlivě promyšleným designem. Pyšní se dokonalým klimatizačním systémem, který se přizpůsobí teplotě během chladnějších měsíců i těch teplejších a mají optimální odhlučnění mezi domy a exteriérem.

Tyto domy jsou postaveny v souladu s předpisy obsaženými v novém technickém stavebním zákoně (CTE) a jsou v popředí trhu a poskytují nejvyšší úroveň energetické účinnosti.



Stavební práce probíhají a dodání se očekává v březnu 2024.



VOLNÝ ČAS NA PLÁŽI CASARES

Solemar , nový rezidenční projekt Taylor Wimpey Spain, se nachází mezi příjezdovými cestami směrem k oblasti Casares a Club House v Doña Julia Golf s přímým pěším přístupem do Playa Ancha s jemným pískem a asi 4 minuty jízdy od Sabinillas a Puerto de La Duquesa, kde najdete to nejlepší, co oblast nabízí v oblasti místní kuchyně, sportu a volnočasových aktivit.

Jako milovníci golfu si budete moci užít proslulý komplex Finca Cortesín, vzdálený necelých 10 minut jízdy autem, a mimo jiné také golfová hřiště Casares, Estepona a La Duquesa.
Typologie nemovitostí: Byt, Penthouse, Přízemí
Zahrnuje: Venkovní parkoviště, Sklad, Společný bazén, Výtah, Společná zahrada, Klimatizace, Topení, Aerotermie, LED reflektory, Dvojitá okna, Předinstalace pro elektrické vozidlo, Úspora vody a elektřiny v společné prostory
Ostatní: Výhled na moře, Blízko pláže, Terasa, MHD, Blízká občanská vybavenost

Parametry nemovitosti

Cena
6 570 960 Kč
Poznámka k ceně
Cena v EUR 262 000 €
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Casares, Španělsko
ID
292-NP00455
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Plocha budovy
83 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Procházková

Mgr. Jana Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu