Pronájem vily, Praha - Nebušice, Nebušická, 243 m2 (ID: 3660538)

Nebušická, Praha-Nebušice

110 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ paušální služby 12 000 Kč + energie 16 000 Kč + dvouměsíční kauce + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme dlouhodobý pronájem luxusní vily nacházející se v atraktivní lokalitě Prahy 6 – Nebušice, která je součástí uzavřeného luxusního vilového komplexu Villas Šárka. V areálu o celkové rozloze 5 500 m2 se nachází sedm rodinných vil o obytné ploše 243 m2 s dvojgaráží. Každá vila má svoji soukromou zahradu s vyhřívaným bazénem.

Nabízená vila č. 1 o dispozici 5+1/T je postavena na pozemku o celkové rozloze 539 m2 (zastavěná plocha 157 m2 + zahrada 382 m2). Pro zajištění maximálního komfortu je vila vybavena podlahovým topením a klimatizací. Plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči. Prostorný obývací prostor s krbem a přímým vstupem na zahradu. Luxus vily podtrhují 3 koupelny a 3 toalety (z toho 2 samostatné). K nastěhování od 1. 10. 2024.

Mezi další vybavení vily patří satelitní příjem (anténní rozvod do všech obytných místností včetně kuchyně a terasy), zabezpečovací zařízení s připojením na pult centrální ochrany v celém domě (se třemi ovládacími místy s možností vypínat jednotlivé zóny), videotelefon propojený s vchodem a vjezdem do areálu, telefonní linka (rozvod po celém domě s možností zřídit ISDN/ADS, možnost vysokorychlostního širokopásmového internetu, prostorná terasa s elektricky ovládanou markýzou, automatická závlaha zahrady, bazén 5x3x1,5 m vybaven podvodním osvětlením, protiproudem, pohodlnými schody, solární plachtou a pískovou filtrací, dům je postaven z cihel, kvalitní zateplení celé stavby, dřevěná okna s izolačním dvojsklem, péči o zahradu a bazén zajišťuje odborný servis.

V těsném sousedství se nachází The International School of Prague, v blízkém okolí základní i mateřská škola, zdravotní středisko, obchody, sportovní hala, tenisové centrum, Golf klub, přírodní rezervace Divoká Šárka, koupaliště Džbán. Veškerou další infrastrukturu poskytuje nedaleké centrum Dejvic.

Parametry domu

Cena
110 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ paušální služby 12 000 Kč + energie 16 000 Kč + dvouměsíční kauce + provize RK
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Nebušická, Praha-Nebušice
ID
7386
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
243 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
157 m2
Plocha nemovitosti
539 m2
Plocha zahrady
382 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo MAXXUS REALITY

MAXXUS REALITY

Ječná 529/29, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Musilová

Eva Musilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu