Prodej kanceláře, Praha - Karlín, Pernerova, 88 m2

Pernerova, Praha 3, Karlín

10 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 470 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

"Užívejte si život v bytě uprostřed nejprestižnější části Karlína."
Představujeme Vám možnost mít kanceláře, sídlo firmy, provozovnu v jedné z nejvíce rozvíjejících se lokalit v centru Prahy.


Bytová jednotka sloužící jako kanceláře je dispozičně uspořádána jako 3+1 o velikosti 88,5m2, v Pernerově ulici, pár kroků od pulzujícího centra Karlína.
V kancelářích vnímáte atmosféru časů, kdy se stavělo s vysokými stropy a mohutnějšími zdmi. Rohový pokoj je ideální pro umístění hlavní místnosti s možností rozšíření a otevření do prostoru kuchyně. Jednotka nabízí neprůchozí pokoje poskytující klid pro práci i odpočinek. Všechny místnosti mají vysoké stropy, přičemž v jednom z pokojů je vybudováno velkorysé patro pro spaní nebo pro uskladnění věcí. Dvě toalety, jedna dámy a druhá páni.
Vytápění lokální, waw, ohřev pro teplou vodu zajištuje kotel v koupelně. Kvalitní euro-okna s izolačními skly samozřejmostí. Obytná plocha jednotky je 88,5m. K užívání má jednotka sklep v 1.PP a navíc je zde možnost využívat sklepní místnost 10m2 za cenu 1500,-Kč / měsíčně. Bytovou jednotku může vlastnit jak fyzická, tak právnická osoba.
Dům po kompletní rekonstrukci.

V každodenním životě oceníte skvělou polohu bytu. Vstup je z ulice Pernerova, okna do ulice Pernerova a Thámova s průchodem ve směru k metru Křižíkova a tunelu na Žižkov k cyklostezce u ulice Hartigova.
Přímo v ulici najdete skvělé a originální restaurace a samozřejmostí jsou školy a obchody.
V Karlíně se daří citlivě skloubit historii a moderní architekturu. Samotný dům s bytem přímo sousedí s novou administrativní budovou Praga Studios, vedle Corsa Karlín a Praga Rezidence. Celá tato oblast spolu s novou pěší zónou se tak stává reprezentativním místem setkávání podnikatelské a místní

Karlín je čtvrtí, která směřuje k tomu, aby se do pár let stala jednou z nejprestižnějších lokalit v Praze.
Původní industriální charakter se zde spojuje s nejmodernější architekturou dneška.
Během dne Karlín žije otevřenými obchody a restauracemi. Mezi ulicemi Křižíkova a Pernerova ochutnáte tolik jedinečných lokálních a světových specialit jako nikde jinde v Praze. Přímo v Pernerově ulici zajdete například do restaurace SPOJKA, kde si u jednoho stolu můžete objednat steak i veganskou polévku. Legendární restaurace s pekárnou ESKA nabízí moderní gastronomii připravovanou starými technikami jako je kvašení, sušení, topení dřevem a pečení na ohni. A luxusní hamburgery s pivem Kocour najdete v PETER´S BURGER PUBu.

Parametry nemovitosti

Cena
10 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pernerova, Praha 3, Karlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
88 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TONZA REALITY spol. s r.o.

Pernerova 121/33, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Josef Nový

Josef Nový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu