Prodej bytu 3+1, Praha - Karlín, Pernerova, 89 m2

Pernerova, Praha 3, Karlín

10 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 470 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

"Užívejte si život v bytě uprostřed nejprestižnější části Karlína."
Představujeme Vám byt dispozičně uspořádaný jako 3+1 o velikosti 88,5m2, který se nachází v Pernerově ulici, pár kroků od pulzujícího centra Karlína.
V bytě vnímáte atmosféru časů, kdy se stavělo s vysokými stropy a mohutnějšími zdmi. Rohový pokoj je ideální pro umístění obývacího pokoje s možností rozšíření a otevření do prostoru kuchyně. Bytová jednotka nabízí neprůchozí pokoje poskytující klid pro práci i odpočinek. Všechny pokoje mají vysoké stropy, přičemž v jednom z pokojů je vybudováno velkorysé patro pro spaní nebo pro uskladnění věcí.
Vytápění lokální, waw, ohřev pro teplou vodu zajištuje kotel v koupelně. Koupelnu lze zvětšit, byt má dvě toalety, a pokud zůstane jedna, je tu možnost získat cennou plochu pro zvětšení koupelny. Kvalitní euro-okna s izolačními skly samozřejmostí. Obytná plocha jednotky je 88,5m. K užívání má jednotka sklep v 1.PP a navíc je zde možnost využívat sklepní místnost 10m2 za cenu 1500,-Kč / měsíčně. Bytovou jednotku může vlastnit jak fyzická, tak právnická osoba.
Dům po kompletní rekonstrukci.

V každodenním životě oceníte skvělou polohu bytu. Vstup je z ulice Pernerova, okna do ulice Pernerova a Thámova s průchodem ve směru k metru Křižíkova a tunelu na Žižkov k cyklostezce u ulice Hartigova.
Přímo v ulici najdete skvělé a originální restaurace a samozřejmostí jsou školy a obchody.
V Karlíně se daří citlivě skloubit historii a moderní architekturu. Samotný dům s bytem přímo sousedí s novou administrativní budovou Praga Studios, vedle Corsa Karlín a Praga Rezidence. Celá tato oblast spolu s novou pěší zónou se tak stává reprezentativním místem setkávání podnikatelské a místní

Karlín je čtvrtí, která směřuje k tomu, aby se do pár let stala jednou z nejprestižnějších lokalit v Praze.
Původní industriální charakter se zde spojuje s nejmodernější architekturou dneška.
Během dne Karlín žije otevřenými obchody a restauracemi. Mezi ulicemi Křižíkova a Pernerova ochutnáte tolik jedinečných lokálních a světových specialit jako nikde jinde v Praze. Přímo v Pernerově ulici zajdete například do restaurace SPOJKA, kde si u jednoho stolu můžete objednat steak i veganskou polévku. Legendární restaurace s pekárnou ESKA nabízí moderní gastronomii připravovanou starými technikami jako je kvašení, sušení, topení dřevem a pečení na ohni. A luxusní hamburgery s pivem Kocour najdete v PETER´S BURGER PUBu.

Parametry bytu

Cena
10 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pernerova, Praha 3, Karlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
89 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TONZA REALITY spol. s r.o.

Pernerova 121/33, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Josef Nový

Josef Nový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu