Prodej rodinného domu, Kroučová, 110 m2 (ID: 3661133)

Kroučová

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc

(Pro další informace kontaktujte RK)

Prémioví partneři v Kroučové

Informace k domu

Nabízíme sympatický rodinný dům po rekonstrukci interiéru. Nemovitost o celkové užitné ploše 100m2 je suchá, čistá, v dobrém stavebně-technickém stavu, bez statických vad a dalších poškození. Nové jsou veškeré štuky místností včetně stropů, rozvody vody, odpadů a elektřiny. RD má nové betonové podlahy a položenou dlažbu, vytápěn je lokálně a je napojen na dostupné obecní IS. Střecha domu je původní, ale v pořádku, krovy jsou zdravé, stropy železobetonové. Možnost realizace půdní vestavby.

Dispozice řešena jako byt 2KK 80m2 - ložnice s obývacím pokojem, s kuchyňským koutem, chodbička se zádveřím a pak nová koupelna s sprchovým koutem 20m2 je zvlášť v přístavbě. Stavba je dále částečně podsklepena kamenným sklepem.

Nemovitost je orientována V-Z a má hezkou atmosféru na konci ulice.

Budoucím majitelům nabízí dům uzavřenou zahradu se záhony a zátiším, hezkou polohu uprostřed zeleně, na samém klidném okraji malé obce Kroučová na Rakovnicku.


Zájemce zaujme ještě jistě veliká stodola o zastavěné ploše 150m2, která je ve velmi dobrém stavu. V obci je základní vybavenost, mateřská škola, kulturní dům, knihovna, restaurace.

Dálnice D6 na Prahu 10 minut autem, EXIT - Řevničov, cca 50km od Prahy. Jinak i možné autobusové spojení do Rakovníka, či Loun. Nedaleko vede také trať ČD Lužná - Chomutov.+

Charakterem vhodno i k rekreačním účelům jako chalupa. Lesy a rybníky jsou v přímém okolí.

Doporučujeme prohlídku. Pro případné další informace kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pro další informace kontaktujte RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kroučová
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
405 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Alternatiff, s.r.o.

Za Hládkovem 680/12, Praha, Střešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Šárka Holmanová

Šárka Holmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kroučové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu