Prodej rodinného domu, Břeclav, Hraniční, 300 m2 (ID: 3661195)

Hraniční, Břeclav - Poštorná

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc

(provize 4% + DPH)

Prémioví partneři v Břeclavi

Informace k domu

Rodinný dům dispozičně řešený jako 5+1 se nachází v klidné části obce v docházkové vzdálenosti od hypermarketu Albert. Po vstupu do domu se před námi otevře prostorná chodba, ze které se dostaneme do ložnice s šatnou, jídelní části s kuchyní a obývacího prostoru. Z kuchyně se dostaneme také na prostornou terasu, ze které máme výhled na celou zahradu a hráz za domem. Dům má dvě koupelny, jednu v přízemí a druhou v 1. nadzemním podlaží. V 1. nadzemním podlaží se nachází dále tři pokoje. Na domě proběhla v r. 2005 kompletní rekonstrukce. Zrenovovalo se také zdivo včetně omítek. Dům byl zateplen 80 mm polystyrenem, položila se nová zateplená střecha s kovovými krovy, dřevěnými trámy, pozinkovaným plechem a střešní betonovou krytinou značky Bramac. Po celém domě byla položena PVC podlaha vyjma koupelny, kde je pokladena keramická dlažba. Okna jsou plastová dvousklenná značky Velux, elektroinstalace je v mědi.
Dům je podsklepený po celém svém obvodu a je vytápěn pomocí plynového kotle s ústředním rozvodem tepla do topných těles. Sklepní prostory jsou zrekonstruovány a slouží ke společenskému vyžití. Ve sklepě dále najdeme místnost, která slouží jako prádelna a technické zázemí a prostory, které slouží k uložení sezonních věcí.

Na vkusné a udržované zahradě najdeme jezírko určené ke koupání, ve kterém měli majitelé instalovaný solinátor. Kousek od jezírka se nachází ohniště vybudované v zemi. Funkční studna slouží k zalévání, sprchování a praní prádla (80 l zásobník). K velkému jehličnanu na zahradě je přiveden trativod pod zemí, díky kterému je strom stále zavlažený. Z levé strany dělí dům vysoké tůje, z pravé strany zase betonová zídka vyplněná ytongem.

Čeká se na vyhotovení PENB, z tohoto důvodu je v popisu uvedena třída G.

Přijdťe se na tento dům podívat osobně. Domluvte si prohlídku přímo na místě.

Parametry domu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provize 4% + DPH
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Hraniční, Břeclav - Poštorná
ID
KH2407_1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
517 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Kateřina Hicl

Kateřina Hicl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břeclavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu