Prodej pozemku pro bydlení, Horní Dvořiště, 1400 m2 (ID: 3661704)

Horní Dvořiště

Rezervováno
1 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 387 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horním Dvořišti

Informace k pozemku

Nabízíme exkluzivně k prodeji krásný pozemek v obci Horní Dvořiště, které má přímý vjezd do Rakouska. Tato lokalita má vynikající dostupnost díky plánované výstavbě dálnice, která spojuje České Budějovice s Rakouskem. Důležité je zdůraznit, že budoucí dálnice nebude mít žádný vliv na klid tohoto místa.
Pozemek o rozloze 1400 m2 je v současné době v procesu řešení ohledně územního plánu. Majitel nabízí tuto výjimečnou příležitost za aktuální cenu, než bude pozemek oficiálně začleněn do územního plánu jako stavební parcela. Tato investice je z hlediska budoucnosti velmi perspektivní.
V těsné blízkosti se rozvíjí nová výstavba domů, což je lokalita ideální pro mladé lidi, kteří pracují v pohraničí. Kromě moderního bydlení v klidném prostředí se zde nabízí i možnost různých aktivit a odpočinku.
Před tímto pozemkem jsou čtyři pozemky, kde majitelé již žádají o stavebního povolení. Příjezd k pozemku bude zajištěn po komunikaci vlastníků pozemků a pozemku, který je ve vlastnictví obce.
Okolí pozemku je bohaté na přírodní krásy a historické památky. V blízkém okolí můžete objevovat malebnou přírodu, která je ideální pro pěší túry nebo relaxaci. Kromě toho je v dosahu i několik památek, přidávajících historický rozměr této lokality.
Nejenže jde o investici do pozemku, ale i do životního stylu, který spojuje moderní pohodlí s krásou okolní přírody a historických zajímavostí.
V místě je pošta, základní škola (1. - 5. třída), mateřská škola, hostinec. Je zajímavé zmínit, že první prezident TG Masaryk vstoupil na půdu Československé republiky právě zde v Horním Dvořišti, což přidává historický rozměr této lokality.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
1 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Horní Dvořiště
ID
CB231130
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1400 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horním Dvořišti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu