Prodej rodinného domu, Libina, 100 m2 (ID: 3661985)

Libina

4 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 114 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libině

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Hledáte pohodové bydlení v blízkosti přírody a přitom v dosahu města? V zastoupení majitele pro Vás máme dům po částečné rekonstrukci v obci Libina. Dům má krásný a prostorný obývací pokoj v přízemí, který je funkčně propojený s kuchyní a má i vstup na terasu a z ní do zahrady u domu. Obývací pokoj je plně propojený s kuchyní a jídelním koutem. V kuchyni je na míru vyrobená kuchyňská linka se spotřebiči. Vestavěná horkovzdušná trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, dřez s dřezovou baterií a vestavěná myčka. Hned vedle kuchyně je velká jídelna. Celá rodina tedy může být neustále v kontaktu a užívat si společně strávený čas. V přízemí domu se také nachází prostorná rodinná koupelna s hydromasážní vanou a také sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou, bidetem a toaletou. Je tedy možnost si vybrat, zda se budete koupat nebo jen sprchovat. Naproti koupelně je ložnice nebo to může být samostatný pokoj. V patře domu jsou 3 samostatné pokoje, z toho jeden z nich má menší šatnu. V patře domu je i druhá koupelna s vanou a umyvadlem. Toaleta je zde řešena samostatně. Dále je zde velká terasa po celé délce domu pro relax. Nad celým horním patrem je prostorná půda se spoustou úložného prostoru, případně je možnost využít půdu pro vybudovaní dalších pokojů pro rodinu nebo pro hosty. Celý dům je podsklepen a ve sklepě je spousta úložného prostoru. Ve sklepě je také umístěna technologie pro fotovoltaiku, která je na střeše domu a velmi zásadním způsobem snižuje energetickou náročnost domu. Fotovoltaika vyrábí elektrickou energii pro dům a ukládá ji do baterek umístěných ve sklepě domu. Tuto energii poté můžete využít pro dům. Jako zdroj vytápění v domě je tepelné čerpadlo, které opět zásadním způsobem snižuje energetickou náročnost domu. Do domu je přivedený plyn a ve sklepě je plynový kotel, který se nyní již nevyužívá. Ve sklepě je garáž pro auto. Auto lze parkovat i na příjezdové cestě před domem. Vedle domu je také úložný prostor pro využití - sekačka, zahradní nábytek nebo menší dílna se sem určitě vejde. Za domem se nachází také zeleninový sklípek pro uskladnění zásob na zimu. Zahrad okolo domu je již zapěstovaná. Výsadbu zeleně okolo domu navrhovala zahradní architektka. I z tohoto pohledu se jedná o velmi krásně vybudovanou zahradu se všemi jejími zákoutími.
Výborná poloha Libiny zaručuje dojezd do 20 minut do Šumperku a do Uničova je to 15 minut. V obci Libina je škola, školka, obchod, obecní úřad, lékař, cukrárna, restaurace a hasiči nebo víceúčelová hřiště pro sport. Obec Libina má kulturní a společenské zázemí.
V okolí Libiny je příroda, která vybízí k relaxaci a odpočinku. Mezi lidmi je tato lokalita známá jako ráj houbařů a sběračů lesních plodů.
V případě zájmu s financováním koupě tohoto domu rádi pomůžeme zdarma, vlastním finančním partnerem.
Pokud Vás dům zaujal, volejte makléře nabídky a sjednejte si vhodný termín prohlídky.
Rádi Vám celý dům představíme na osobní prohlídce. Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvhodnějšího zájemce.

Parametry domu

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Libina
ID
J10276
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EFI REAL, partner Justo

náměstí Osvobození 244/2, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jana Effenbergerová

Jana Effenbergerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu