Prodej zahrady, Kralupy nad Vltavou, 612 m2

Kralupy nad Vltavou

1 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 910 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Kralupech nad Vltavou

Informace k pozemku

Představuji vám jedinečnou rekreační nemovitost, která doslova vyrostla v krásné zahrádkářské kolonii na okraji města Kralupy n/Vlt, v Lobči.

Užijte si chvíle pohody a klidu na této malebné dvou parcele o celkové rozloze 612 m2, která vás okouzlí svou jedinečností a nabízí množství neodolatelných možností, s výhedem na řeku Vltavu a zámek Nelahozeves. Toto je místo, kde váš každodenní život získá nový, kouzelný rozhled.

Jedná se o dvě parcely samostatně stojící s rozměry 475m2 a 396m2. Na první parcele tvoří zázemí zděná chatka se sklepem bez čísla popisného, která je napojená na elektřinu. Máme tu užitkovou vodou ze společné studny. Je zde topení na tuhá paliva.
Na druhé parcele najdete prostor sloužící k uskladnění zahradního nářadí a altánky pro příjemné posezení v chládku před odpoledním sluncem.

Po obvodu slunné zahrady jsou keře, které zajišťují soukromí. Vychutnejte si radost ze sklizně vlastních plodů z ovocných stromů. Jsou zde jabloně, merunka a třešen. Část zahrady je zatravněna. Stojí zde tři sudy na vodu, udírna a ohniště.

Zahrádka je součástí menší zahrádkářské kolonie a je v soukromém vlastnictví.
K zahradkám lze bezproblémově přijet autem a parkovat před vraty. Ideální místo pro odpočinek a relax. Toto místo je vaše útočiště, kde se budete cítit jako na dovolené, i když jste jen kousek od domova.

Tento pozemek je dokonalou volbou pro milovníky rybaření, přírody a klidného odpočinku, neboť jeho místo je hned vedle řeky nabízí nejenom skvělé možnosti pro rybolov, ale také krásné výhledy a procházky v příjemné okolí až k zámku Nelahozeves.

Ve městě Kralupy nad Vlt. najdete veškerou občanskou vybavenost.
Dobré spojení, autobusová zastávka 600m, vlaková zastávka 1,2 km a dálniční sjezd (Praha je vzdálená 25 km).



Nenechte si tuto jedinečnou příležitost uniknout!

Kontaktujte mě co nejdříve a domluvte si prohlídku tohoto skvostu. Váš sen na vás čeká právě zde!

Parametry pozemku

Cena
1 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Kralupy nad Vltavou
ID
00010
Plocha nemovitosti
612 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Studna

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Vaše Realitka

Vaše Realitka

sídl. V Zátiší 1016, Kralupy nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zuzana Šturmová

Zuzana Šturmová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu