Prodej pozemku pro bydlení, Liteň, Karlštejnská, 1950 m2

Karlštejnská, Liteň

7 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 647 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Litni

Informace k pozemku

Exkluzivní prodej dvou stavebních pozemků o celkové výměře 1 950 m² v romantické a klidné obci Běleč, pod golfovým hřištěm Karlštejn.

Jedná se o rovinatý pozemek o výměře 1 950 m², který je rozdělen na dvě samostatné stavební parcely. To umožňuje realizaci další stavby, například pro ostatní členy rodiny, kamarády, nebo jako investici. Stavební povolení na výstavbu rodinného domu s garáží a krytým parkovacím stáním bylo vydáno v roce 2019, a v roce 2022 byla vybudována betonová základová deska. Na pozemku je vlastní vrtaná studna s rozvody vody a je připojen na elektrickou energii. Projektovou dokumentaci mohu zaslat na vyžádání.

Pozemek je kompletně oplocen a nachází se na něm několik vzrostlých stromů, včetně ovocných (třešeň, meruňka a další). V rohu pozemku je umístěna zateplená chatka, do které je přivedena elektřina a voda. Jako alternativní zdroj vody je možné využít obecní vodovod (je nutné vybudovat připojení). Odpad je plánováno řešit čističkou odpadních vod. Do budoucna však obec plánuje výstavbu kanalizace, přičemž přípojka ke kanalizaci je již připravena na hranici pozemku.

Nemovitost se nachází v CHKO Český kras, v oblasti s romantickou a divokou krajinou plnou roklí a kaňonů. V okolí se nachází mnoho jeskyní, které patří mezi největší v České republice. Krajina je protkaná řekou Berounkou a jejími přítoky, jejichž údolí mají často kaňonovitý charakter. V okolí je spousta turistických tras, cyklostezek a přírodních i historických památek (hrad Karlštejn, Koněpruské jeskyně, Kodská jeskyně atd.). Skvělé koupání a paddleboarding nabízí řeka Berounka nebo zatopený lom Homolák.

V obci Liteň, vzdálené 3 km od pozemku, je k dispozici mateřská škola, základní škola, kino, restaurace, knihovna, obchod, benzínka, sportovní hala a všeobecný lékař. Za zmínku stojí místní farma Homolka Běleč, kde si můžete zakoupit vynikající mléčné výrobky jako sýry, jogurty, tvarohy a další.

Vlakem se dostanete za 5 minut do Zadní Třebáně, odkud jezdí pravidelné vlakové spoje do Prahy (každou půl hodinu). Za pouhých 30 minut jste na stanici metra linky B, Smíchovské nádraží.

Top 3 důvody ke koupi:
1. Množství přírodních a historických památek v okolí = zajímavá investiční lokalita.
2. Platné stavební povolení = možnost rovnou začít stavět.
3. Elektřina a voda na pozemku = urychlení procesu výstavby.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry pozemku

Cena
7 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Karlštejnská, Liteň
ID
0723
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1950 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Litni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu