Prodej rodinného domu, Přerubenice, 98 m2

Přerubenice

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc

(+ provize RK 50 000,-Kč)

Prémioví partneři v Přerubenicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 2+1 v nádherném a klidném prostředí s malebnou okolní přírodou. Dům se nachází na samotě na okraji obce, což zajišťuje maximální soukromí a klid.
Dům je umístěn ve svahu, což umožňuje přirozený bezbariérový přístup jak do hlavního podlaží, tak do suterénu, který je v úrovni terénu. Nemovitost je určena k rekonstrukci, což vám poskytuje příležitost upravit si ji podle vlastních představ.
Na pozemku se nachází nevyužívaná studna, kterou je možné obnovit prohloubením a využívat jako zdroj vody. Dům je napojen na elektřinu, ale je třeba vybudovat septik pro odpadní vody. Navíc k domu přiléhá stavební pozemek, který je možné odkoupit od obce, což vám dává možnost rozšíření nebo výstavby nového objektu.
Dům je zasazen do překrásného přírodního prostředí s rozlehlými lesy a loukami, které jsou ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření nebo jen odpočinek v přírodě. Klidné okolí je ideální pro všechny, kdo si chtějí vychutnávat pohodu a soukromí daleko od ruchu města.
Přerubenice se nachází v blízkosti několika menších měst, která poskytují veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Pouze 4 km od domu leží město Srbeč, které nabízí široké spektrum obchodů, restaurací a služeb. Dalším nedalekým městem je Řevničov, vzdálené 8 km, které má dobré dopravní spojení a nabízí veškerou infrastrukturu včetně škol a zdravotnických zařízení. Ve vzdálenosti 20 km se nachází město Kladno, které je největším městem v okolí a nabízí bohaté kulturní vyžití, sportovní zařízení i velké nákupní možnosti.
Díky stavebnímu pozemku můžete tento prostor rozšířit nebo využít k realizaci dalších projektů, ať už jde o zahradničení nebo stavbu novéo domu.
Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k životu s možností rozvoje, nebo pro investory, kteří chtějí využít potenciál rekreačního pronájmu.

Parametry domu

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK 50 000,-Kč
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Přerubenice
ID
11422
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
160 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Luboš Borovka

Luboš Borovka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přerubenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu