Pronájem bytu 2+1, Praha - Vinohrady, Lužická, 74 m2 (ID: 3662504)

Lužická, Praha 2 - Vinohrady

24 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus poplatky 6.500 Kč (2.500 Kč voda a služby, 2.800 Kč plyn a 1.200 Kč elektřina), kauce 30.000 Kč)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám exkluzivně k pronájmu hezký, prostorný byt 2+1, 74 m2 v lukrativní části Vinohrad v blízkosti nám. Míru v tiché ulici Lužická.

Částečně zařízený byt s hezkými výhledy se nachází v udržovaném činžovním domě ve 3. patře s výtahem a má orientaci na obě strany, pokoje se severní orientací do Lužické a kuchyň se západní do vnitrobloku. Hlavní dva pokoje jsou stejně veliké (21 m2), neprůchozí, jeden z nich tvoří plně vybavenou ložnici s mnoha úložnými prostory (skříně, skříňky a obrovská prosklená knihovna) – tento nábytek nelze odstěhovat. Postel je o šířce 160 cm (matraci si zajišťuje nájemce). Druhý pokoj s restaurovanou podlahou je vybaven pouze jednou šatní skříní (šířka 180 cm).

Velká kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s novou myčkou (60 cm), volně stojící lednicí s mrazákem (175 / 87 l), plynovým sporákem a digestoří. Vlevo u lednice byl naistalován nový pult s volně stojící elektrickou troubou (není na fotografii). Z kuchyně lze vstoupit do praktické komory, ideální pro skladování potravin a věcí pro úklid. V koupelně je vana, pisoár, umývadlo a pračka s předním plněním Electrolux SteamCare (Technologie SteamCare ukončí každé praní šetrnou dávkou páry, která redukuje pomačkání). Na chodbě jsou k dispozici další úložné prostory ve vestavěné skříni. Na podlahách kombinace parket, vinylu a dlažby. Sklep není k dispozici. Výška stropů v bytě je 295 cm.

Vytápění bytu a teplou vodu zajišťuje pravidelně servisovaný plynový kotel. Byt nabízí klidné bydlení v blízkosti centra. V docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost (školy, parky – např. Bezručovy sady, obchody), nám. Míru 8 min. pěšky od domu, nejbližší tram zastávka Jana Masaryka 160 m od domu. Doporučujeme jako bydlení pro páry, neakceptujeme koncept spolubydlení. Preferujeme nekuřáky bez zvířat. K dispozici ihned.

Prosíme všechny zájemce, aby místo volání napsali na mail rychly@preston.cz tyto informace: 1/ na jaký byt reagujete 2/ kolik osob by v bytě bydlelo + krátké představení 3/ od kdy byste chtěli bydlet a na jak dlouho 4/ pokud jste cizinec – jak dlouho již žijete v Praze. Vzhledem k velkému zájmu o pronájmy bohužel nemůžeme z důvodu kapacity poptávky vyřizovat telefonicky, děkujeme za pochopení.

Parametry bytu

Cena
24 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus poplatky 6.500 Kč (2.500 Kč voda a služby, 2.800 Kč plyn a 1.200 Kč elektřina), kauce 30.000 Kč
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Lužická, Praha 2 - Vinohrady
ID
2934
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Preston reality s.r.o.

Antala Staška 1859/34, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Kamil Rychlý

Ing. Kamil Rychlý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu