Prodej bytu 3+kk, Nymburk, Husova, 41 m2

Husova, Nymburk

3 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 675 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nymburku

Informace k bytu

Dovolte mi nabídnout Vám ke koupi útulný byt s dispozicí 3+kk, která je upravena z původní dispozice 2+kk. Místnost navíc je momentálně využívána jako šatna. Užitná plocha bytu činí 41,2 m2 a k bytu náleží i velmi prostorný sklep o ploše 18,53 m2. K bytu dále patří podíl na pozemku, na kterém dům stojí a kde je malá udržovaná předzahrádka s posezením.

Bytový dům se nachází nedaleko centra a pár minut chůze od hlavního vlakového a autobusového nádraží. Dům je cihlový a fasáda je zateplená. Na valbovém typu střechy se nachází plechová krytina. Všechna okna i vchodové dveře jsou plastové.
Velkou výhodou bytu je, že se nachází v přízemí a proto je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Při vstupu do bytu vás přivítá chodba, odkud se dostanete do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a do koupelny se společnou toaletou. Z obývacího pokoje se dále dostanete do ložnice nebo do druhého tmavšího pokoje bez oken do exteriéru. Tuto tmavší místnost můžete využít například jako pracovnu, šatnu nebo také na spaní. Případně si pokoj zvětšit a vrátit původní dispozici na 2+kk. Prostorný sklep můžete využít nejen jako sklad, ale třeba jako malé fitko. Byt je pravidelně udržován, stejně tak bytový dům.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně plynu. Vytápění a teplá užitková voda je zajištěna vlastním plynovým kotlem. Elektřina je již v mědi.
Měsíční poplatky činí cca 6729 Kč včetně elektřiny a plynu pro 1 osobu s poměrně vysokým ročním přeplatkem.
Parkování je možné přímo před domem na ulici nebo z druhé strany, kde je rovněž veřejné parkovací stání. Vchod do domu je i z této opačné strany.

Nymburk jako okresní město nabídne veškerou možnou občanskou vybavenost.

Pokud vás nabídka zaujala rád si s vámi domluvím osobní prohlídku a poskytnu více informací. V případě financování úvěrem vám poradím jak na to.
Uvedené metráže jsou pouze orientační.

Parametry bytu

Cena
3 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Husova, Nymburk
ID
420240354
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Patro
1. z 2
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
447 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Miloslav Popek, DiS.

Miloslav Popek, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Nymburku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu