Prodej restaurace, Moravská Třebová, Údolní, 243 m2

Údolní, Předměstí

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Moravské Třebové

Informace k nemovitosti

Když přijedete ke kruhovému objezdu na D35 v Moravské Třebové a je jedno, zda od Mohelnice, nebo od Hradce Králové odbočte do centra města a do navigace si dejte zavedenou a prosperující restauraci s penzionem U Štiky. Ta se teď prodává. Objevíte ji v těsné blízkosti sídliště s rodinnými vilami i bytovými domy, kterých bude přibývat. Zaparkovat můžete v jejím areálu na vydlážděném nádvoří a posedět v létě buď venku pod pergolou, nebo vstoupíte do restaurace. Rádi vás tu přivítají a obslouží, pokud tu nebudou mít zrovna svatbu či jinou oslavu.

Restaurace s penzionem U Štiky v Moravské Třebové je dobrou investiční příležitosti pro ty, kteří hledají objekt pro podnikání v zajímavé lokalitě. Budoucí majitel se může rozhodnout pokračovat v tradici zavedené rodinné restaurace. Ta je svou atmosférou jako stvořená pro pořádání soukromých akcí do padesáti osob - rodinných i firemních setkání a oslav a dalších akcí. Bonusem je dobrá akustika, kterou si oblíbili nejen hosté, ale i amatérští hudebníci, kteří si sem rádi chodí zahrát.

Anebo zde můžete uskutečnit své vlastní plány, protože variabilita objektu i jeho umístění nabízí spoustu dalších možností využití a rozvoje třeba pro sídlo firmy, jako showroom, školicí centrum i prodejnu.

Nemovitost stojí v klidné části města, která se však rychle rozrůstá o nové obyvatele v sousedící rozvojové lokalitě Jihozápad. Po dokončení dálnice D35 se časově přiblížíte k Olomouci, Brnu, Hradci Králové i Praze.

Budova je postavená festovně z cihly a je možné ji rozšířit provedením půdní vestavby; současná půda už nyní slouží jako suchý sklad. Interiér restaurace je vhodně rozčleněn na několik funkčních celků včetně zařízené kuchyně. K budově patří i další prostory externí chladicí box a přístřešky v zázemí. Venkovní průchod z restaurace do penzionu je zastřešen, což za nepříznivého počasí umožňuje hostům pohyb suchou nohou. Parkování je rovněž na vlastním pozemku před hlavní bránou i na nádvoří, případně pod venkovní pergolou, takže se bez problémů vejdou domácí i zákazníci.

Nabídka prodeje zahrnuje i veškeré vybavení potřebné k chodu stávajícího provozu včetně zařízení kuchyně, na míru vyrobeného masivního nábytku restaurace i penzionu a dalších zařizovacích předmětů. Součástí restaurace jsou i dvě funkční akvária, která se těší velkému zájmu hostů.

Provoz budovy je ekonomicky hospodárný i díky možnosti vlastního vytápění a dobré izolaci. Podle aktuálního PENB je zařazena do kategorie B jako velmi úsporná. Díky přirozené cirkulaci vzduchu, prvkům z umělého kamene a dřeva jsou pak vnitřní prostory útulně vyhřáté v zimě, a naopak v parném létě nabízí posezení v příjemném chládku.

Proč tedy přijet na prohlídku? Je to objekt, který rozhodně má budoucnost, protože může dál růst a nyní čeká na svou novou příležitost. Přijeďte se na něj podívat a vše další včetně přesných dispozic a technických informací se dozvíte při osobní prohlídce.

Těším se na Vás.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Údolní, Předměstí
ID
23015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
243 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
243 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Zdenka Hanyšová Celá

Mgr. Zdenka Hanyšová Celá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Moravské Třebové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu